Oynarsınız hocam neden oynamayasınız? RDR2 perfomansı nasıl PC'nin? Bir de ben de başlamayı düşünüyorum nasıl oyun akıyor muTürkçe dil olmaması sorun yarattı mı?
Oynarsınız hocam neden oynamayasınız? RDR2 perfomansı nasıl PC'nin? Bir de ben de başlamayı düşünüyorum nasıl oyun akıyor muTürkçe dil olmaması sorun yarattı mı?
Hocam inşallah Allah izin verirse haftasonu Ps5 alıp oradan oynayacağım. Optimize sıkıntıları olabilir ama sizin sisteminizde sorun yaratacağını düşünmüyorum.Türkçe yama kullanıyorum size de tavsiye ederim 2 haftada 80 saat oynadım ve farkında bile değilim FPS değerlerine bakmadım hikayeli oyunları hep 60 FPS sabitler oynarım sizin sisteminiz nedir bir de.
Herkes emulatörde optimize olmadığı için şikayet etmiş sadece PS 3 ve Xbox 360 da var.
Hocam inşallah Allah izin verirse hafta sonu PS5 alıp oradan oynayacağım. Optimize sıkıntıları olabilir ama sizin sisteminizde sorun yaratacağını düşünmüyorum.
Çok kısa oyunun hikayesini ve mantığını anlatır mısınız hocam nelere dikkat etmem gerek falan?Hocam elinizden geldiğince onurlu bitirin.
Çok kısa oyunun hikayesini ve mantığını anlatır mısınız hocam nelere dikkat etmem gerek falan?
onur dediğimiz mevzu da örnek sivili vurup vurmamak gibi biir şey herhalde.Hocam Van der linde çetesinin üyesi olan Arthur'un hayatını oynuyoruz sürekli göçebe bir hayat içerisindeyiz peşimizde odriscoll çetesi ve dönemin FBI'ı olan pinkertonlar var amacımız bunlardan kurtulup sabit bir yaşam içinde yaşamak.
Onur dediğimiz mevzu da örnek sivili vurup vurmamak gibi biir şey herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.