johnsoapmactavish Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #11 Hera092 dedi: Oyunda göreceksiniz zaten bunu göstergede kurukafa olmamaya çalışın ve o şekilde bir şey. Genişletmek için tıkla... Şuan oyun 600 civarı ps5 de. Ultimate edition da 200 lira fark var. At skin para falan veriyormuş oyunu daha zevkli mi kılar peki?
Hera092 dedi: Oyunda göreceksiniz zaten bunu göstergede kurukafa olmamaya çalışın ve o şekilde bir şey. Genişletmek için tıkla... Şuan oyun 600 civarı ps5 de. Ultimate edition da 200 lira fark var. At skin para falan veriyormuş oyunu daha zevkli mi kılar peki?
Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 715 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #12 johnsoapmactavish dedi: Şu an oyun 600 civarı PS5 de. Ultimate Edition da 200 lira fark var. At skin para falan veriyormuş oyunu daha zevkli mi kılar peki? Genişletmek için tıkla... Online da 3-5 kıyafet almak için gereksiz hikayeye bir katkısı yok o paraya Horizon Zero Dawn alırsınız ya da Detroit Become Human. johnsoapmactavish dedi: Şu an oyun 600 civarı PS5 de. Ultimate Edition da 200 lira fark var. At skin para falan veriyormuş oyunu daha zevkli mi kılar peki? Genişletmek için tıkla... Hocam unutmuştum konsollarla pek aram yok bilmiyorum Türkçe yama kurulmuyorsa ve ingilizceniz iyi değilse önermem oyunda çok fazla diyalog var. Son düzenleme: 10 Haziran 2024
johnsoapmactavish dedi: Şu an oyun 600 civarı PS5 de. Ultimate Edition da 200 lira fark var. At skin para falan veriyormuş oyunu daha zevkli mi kılar peki? Genişletmek için tıkla... Online da 3-5 kıyafet almak için gereksiz hikayeye bir katkısı yok o paraya Horizon Zero Dawn alırsınız ya da Detroit Become Human. johnsoapmactavish dedi: Şu an oyun 600 civarı PS5 de. Ultimate Edition da 200 lira fark var. At skin para falan veriyormuş oyunu daha zevkli mi kılar peki? Genişletmek için tıkla... Hocam unutmuştum konsollarla pek aram yok bilmiyorum Türkçe yama kurulmuyorsa ve ingilizceniz iyi değilse önermem oyunda çok fazla diyalog var.
johnsoapmactavish Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #13 Hera092 dedi: Online da 3-5 kıyafet almak için gereksiz hikayeye bir katkısı yok o paraya Horizon Zero Dawn alırsınız ya da Detroit Become Human. Hocam unutmuştum konsollarla pek aram yok bilmiyorum Türkçe yama kurulmuyorsa ve ingilizceniz iyi değilse önermem oyunda çok fazla diyalog var. Genişletmek için tıkla... Hocam İngilizcem aşırı iyi değil detaylı konuşmaları yakalamam gibi bakayim duruma göre
Hera092 dedi: Online da 3-5 kıyafet almak için gereksiz hikayeye bir katkısı yok o paraya Horizon Zero Dawn alırsınız ya da Detroit Become Human. Hocam unutmuştum konsollarla pek aram yok bilmiyorum Türkçe yama kurulmuyorsa ve ingilizceniz iyi değilse önermem oyunda çok fazla diyalog var. Genişletmek için tıkla... Hocam İngilizcem aşırı iyi değil detaylı konuşmaları yakalamam gibi bakayim duruma göre