RTX 3060 Ti sistem iyi mi?

Anakart Gigabyte.

Bir şey soracağım ekran kartı ayrı geliyor güç pini falan oluyor nasıl bulacağım güç pinini kasadan çıkıyor ama mesela 8 pin mi 6 pin mi nasıl anlarim?

Bundan önce bu sistemde 3060 vardı o şekilde aldım aynı monitörle birlikte. İşlemci soğutucu seçimin güzel, ben soğutucuyu stok bıraktım daha sonra almayı düşünüyorum. Şu anlık stok olmasına rağmen sıcaklık değerleri kötü değil. CS:GO oynarken Max 72 dereceyi gördü. Biraz boştayken fazla ısınma yapıyor 58-62 derece arasında duruyor ama çok sıkıntı değil zaten dediğim gibi ileride değiştireceğim. Monitör seçiminde bayağı iyi zaten kutusu gelince ağırlığından hissediyor insan kaliteyi. Hayırlı olsun
Anakart Gigabyte.

Bir şey soracağım ekran kartı ayrı geliyor güç pini falan oluyor nasıl bulacağım güç pinini kasadan çıkıyor ama mesela 8 pin mi 6 pin mi nasıl anlarim?

Zaten kocaman bir kablo ve kasanın deliğinden geçirilip boş bırakılıyor görürsün kasanın içinde. 3060 Ti 8 pin olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…