R Rispetto Yoctopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #11 nexpugnable dedi: Siz bilirsiniz fakat fiyatına değecek bir sistem değil sizinki. Pişman olmayın sonra.. Genişletmek için tıkla... Başka önerebiliceğiniz sistem varmı?
nexpugnable dedi: Siz bilirsiniz fakat fiyatına değecek bir sistem değil sizinki. Pişman olmayın sonra.. Genişletmek için tıkla... Başka önerebiliceğiniz sistem varmı?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #12 Rispetto dedi: Başka önerebiliceğiniz sistem varmı? Genişletmek için tıkla... Monitör ve kasadan başka ne alacaksınız ki? 23.5K sadece ikisi için değil mi?
Rispetto dedi: Başka önerebiliceğiniz sistem varmı? Genişletmek için tıkla... Monitör ve kasadan başka ne alacaksınız ki? 23.5K sadece ikisi için değil mi?
R Rispetto Yoctopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #13 nexpugnable dedi: Monitör ve kasadan başka ne alacaksınız ki? 23.5K sadece ikisi için değil mi? Genişletmek için tıkla... Benim attığım sistemin toplamı herşeyi beraber dahil 23,5K işte monitörü kasası ekran kartı felan
nexpugnable dedi: Monitör ve kasadan başka ne alacaksınız ki? 23.5K sadece ikisi için değil mi? Genişletmek için tıkla... Benim attığım sistemin toplamı herşeyi beraber dahil 23,5K işte monitörü kasası ekran kartı felan
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #14 Rispetto dedi: Benim attığım sistemin toplamı herşeyi beraber dahil 23,5K işte monitörü kasası ekran kartı felan Genişletmek için tıkla... 4060 sistemi alsan geriye yaklaşık 4K para kalıyor. 144 Hz ve IPS monitör bulunur illa ki. Ek bir şey alınmayacaksa, dediğimi alın.
Rispetto dedi: Benim attığım sistemin toplamı herşeyi beraber dahil 23,5K işte monitörü kasası ekran kartı felan Genişletmek için tıkla... 4060 sistemi alsan geriye yaklaşık 4K para kalıyor. 144 Hz ve IPS monitör bulunur illa ki. Ek bir şey alınmayacaksa, dediğimi alın.
R Rispetto Yoctopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #15 nexpugnable dedi: 4060 sistemi alsan geriye yaklaşık 4K para kalıyor. 144 Hz ve IPS monitör bulunur illa ki. Ek bir şey alınmayacaksa, dediğimi alın. Genişletmek için tıkla... Lg 27GL63T-B.APD, 27'' Ultragear, 1ms(mbr), 144 Hz , Hdr 10, G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü, Siyah https://www.hepsiburada.com/lg-27gl...gaza=Express79+AVM&url_src=ios-product-detail Bu monitör nasıl hocam ?
nexpugnable dedi: 4060 sistemi alsan geriye yaklaşık 4K para kalıyor. 144 Hz ve IPS monitör bulunur illa ki. Ek bir şey alınmayacaksa, dediğimi alın. Genişletmek için tıkla... Lg 27GL63T-B.APD, 27'' Ultragear, 1ms(mbr), 144 Hz , Hdr 10, G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü, Siyah https://www.hepsiburada.com/lg-27gl...gaza=Express79+AVM&url_src=ios-product-detail Bu monitör nasıl hocam ?