RTX 3060 Ti sistem önerisi

ÖmerFaruq

Hectopat
Merhaba. RTX 3060 Ti PC arıyorum. Oyun ve 3D render yapacağım. PC'den fazla anlamadığım için sizlere sorayım dedim.
Kendim bu alt taraftaki bilgisayarı buldum. Buna farklı bir şey eklenir mi? Ekran kartı iyi mi? Anakart nasıl?
Bütçe 15 bin TL ama + veya - 2 bin TL de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
3D modelleme ve render ile uğraşacaksanız RAM yükseltmesi yapmanızı öneririm, stüdyo programları çok ihtiyaç duyuyor.
even bu remler üzerinden ekleme yapılabilirim mi ileride 2 tane daha alınır mı yoksa farklı bir ram alıp onlarama ileride ekleme yapılmalı hocam
500 GB ssd yi arttırın bence.
Ssd yi de ileride bir şeyler yakalarsam arttırmayı düşünüyorum.

Even bu RAM'ler üzerinden ekleme yapılabilirim mi ileride 2 tane daha alınır mı yoksa farklı bir RAM alıp onlarama ileride ekleme yapılmalı hocam

SSD'yi de ileride bir şeyler yakalarsam arttırmayı düşünüyorum.

İleride RAM kullanabilmeniz için eldeki RAM'leri çıkartıp öyle kullanmanız lazım tabii bunun yerine anakartı yükseltebilirsiniz.
Screenshot_2021-11-09-12-41-25-57_2c9606bce337650a539aceea20c7df58.jpg

Önerdiğiniz bir anakart var mı?
Başka bir sistem önerebilen var mı?

Önerebileceğim anakart car lakin örnek gösterdiğiniz ürün stokta kalmamış.
Dün cidden iyi fiyat aynı özelliklerde bir ürün vardı. Arada böyle fırsatlar oluyor onlara göz atabilirsiniz.

Banan ekran kartı biraz garip geldi mini olunca diğerlerine 3 fanlılara göre daha mı düşük fpsler veriyor.
Önerebileceğim anakart car lakin örnek gösterdiğiniz ürün stokta kalmamış.
Dün cidden iyi fiyat aynı özelliklerde bir ürün vardı. Arada böyle fırsatlar oluyor onlara göz atabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı