G genjiishimadaa Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 9 22 Ekim 2021 #1 Bu bilgisayar nasıldır? Elimde SSD zaten olduğu için buradaki seçim önemli değil. Sistemin anakartını ve belleğini değiştirdim. Sizce iyi uyar mı parçalar? Ayrıca soğutucu ekledim, daha iyi bir öneriniz var mı ya da bu iyi midir? Bütçem 15 bin lira. Deluxe 5A-RTX3060Ti - Game Garaj
Bu bilgisayar nasıldır? Elimde SSD zaten olduğu için buradaki seçim önemli değil. Sistemin anakartını ve belleğini değiştirdim. Sizce iyi uyar mı parçalar? Ayrıca soğutucu ekledim, daha iyi bir öneriniz var mı ya da bu iyi midir? Bütçem 15 bin lira. Deluxe 5A-RTX3060Ti - Game Garaj
S SaresPrice Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #3 Size önerim başka bir siteden kampanyalı ürün bekleyin. Zira Palit yerine çok daha kaliteli bir marka almanız daha mantıklı olacaktır.
Size önerim başka bir siteden kampanyalı ürün bekleyin. Zira Palit yerine çok daha kaliteli bir marka almanız daha mantıklı olacaktır.
G genjiishimadaa Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 9 22 Ekim 2021 #4 SaresPrice dedi: Size önerim başka bir siteden kampanyalı ürün bekleyin. Zira Palit yerine çok daha kaliteli bir marka almanız daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum fakat gün geçtikçe bütün sitelerdeki fiyatlar artıyor. Kampanya bekleyeyim derken şu fiyatı mumla aramak istemiyorum.
SaresPrice dedi: Size önerim başka bir siteden kampanyalı ürün bekleyin. Zira Palit yerine çok daha kaliteli bir marka almanız daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum fakat gün geçtikçe bütün sitelerdeki fiyatlar artıyor. Kampanya bekleyeyim derken şu fiyatı mumla aramak istemiyorum.
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 22 Ekim 2021 #5 genjiishimadaa dedi: Anlıyorum fakat gün geçtikçe bütün sitelerdeki fiyatlar artıyor. Kampanya bekleyeyim derken şu fiyatı mumla aramak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben siz olsam siparişi veririm çünkü dolar uçuyor.
genjiishimadaa dedi: Anlıyorum fakat gün geçtikçe bütün sitelerdeki fiyatlar artıyor. Kampanya bekleyeyim derken şu fiyatı mumla aramak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben siz olsam siparişi veririm çünkü dolar uçuyor.