RTX 3060 Ti sistem uyumu

SilverStone PF240 öneririm. Bütçeni belirt, dediğine uyarak toplayayım sana.
Kullanan bir yüksek sıcaklıklara çıktığını söylemişti. Bu yüzden soğutucu almayı düşündüm. Galiba 85-90 gibi demişti yükte eğer yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada attığınız PSU bilindik mi ve kalitesi ne kadar? Sonuçta böyle bir sistemi riske atmak istemiyorum. Bu kadar sorumu bu endişeme veriniz lütfen.
SilverStone PF240 öneririm. Bütçeni belirt, dediğine uyarak toplayayım sana.
16 bin en fazla diyeyim o zaman.

Sıvı soğutma alacaksanız, @RPM hocam baksın size.

Şöyle diyeyim RTX 2070 ve 9700KF ile 1080P'de BF5, COD oynuyorum. Bf5'te biraz COD'da epey ayar kısıyorum. Bf5'te 140-170 FPS arası alıyorum, WARZONE'da ise 110-130 FPS alıyorum ayar kısarak. RTX 3070 veya RTX 3060TI uzun yıllar yüksek ayarlarda götürür seni.
Darboğaz olur mu? Olur. Şöyle bir durum var: 144 HZ monitörde 144 FPS üstünü göremiyorsun. Ekran kartın 200 FPS alacakken darboğaz yüzünden 160 FPS alsa da bunu göremezsin. Oyun ayarında varsa kare hızı sınırlama ayarlarsın 144 FPS'e ekran kartın ve işlemcin de rahatlar, daha serin ve sessiz çalışır. Şimdi darboğaz olarak görülen düşük ekran kartı kullanımı ileride kartınızı zorlayan oyunlar çıktıkça çok işinize yarar seçili çözünürlükte. 3-4 yılda bir ekran kartı değiştirmek ülkemiz şartlarında iyi bir strateji değil bu arada.

Benim söylediğim model de buydu.
İncelemesini attım, çok iyi bir PSU'dur.
Alternatif olarak başka hangi modeli önerebilirsiniz?
750W Gold olan başka PSU hangi PSU alınır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…