RTX 3060 Ti sistem vs RTX 4060 sistem

YusufZS

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni hazır sistem alacağım ama 3060 Ti'lı olanı mı yoksa 4060'lı olanı mı almaya karar veremedim. İnternetten baktığım testlerde 3060 Ti daha iyi FPS performansı veriyor sizce hangisini almalıyım? (RDR2, Stray, Valorant vb. oyunlar oynuyorum.)

RTX 3060 Ti'lı sistem:3060ti

RTX 4060'lı sistem: 4060

(Ayrıca 2 tane 4060 lı sistem var birinin ekran kartı markası MSI diğerininki GAINWARD aralarındaki fark nedir?)

GAINWARDRTX 4060'lı sistem: GAINWARD

MSI RTX 4060'lı sistem :MSI

Son düzenleyen: Moderatör:
4060 tercih edin fakat psular C4 gibi. Total bütçeniz nedir? İnce hesap şart mı?

Hocam bütçe nedir?

Hocam bütçe nedir?

4060 tercih edin fakat PSU'lar C4 gibi. Total bütçeniz nedir? İnce hesap şart mı?

İkisi arasından 4060 olan fakat ikisini de pek önermem. Maksimum bütçe nedir?

-Maksimum bütçem 24.000₺

-İncehesap'tan daha önce çok tanıdığım bilgisayar aldı o yüzden orayı tercih ettim

-PSU'lar için ne derseniz ona göre 650Wlı bir sistem dizeyim

-Maksimum bütçem 24.000₺

-İncehesap'tan daha önce çok tanıdığım bilgisayar aldı o yüzden orayı tercih ettim

25K tutuyor.

İtopya'dan zamanında böyle bir sistem bulmuştum benim için ideal sizin düşüncenizide merak ediyorum:
Sistem:link
Alınmaz.

-Maksimum bütçem 24.000₺

Hocam bütçeniz artarsa deepcoolun kasasını almanızı öneririm. Rx 7600 3060 ti ile 4060 arasında hocam 4060 la arasında maximum yüzde 2 3 lük fark var ve benim attığım sistem am5 soket ve ddr5 sistem daha iyi performans verecektir.

Cok sağ olun hocam büyük ihtimal ile bunu alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…