RTX 3060 Ti sistem vs RTX 4060 sistem

Açıkçası ekran kartı harici çok güzel bir bir sistem. İşlemci ve anakart gayet iyi ileride daha iyi bir ekran kartıyla dar boğaz olmadan kullanırsın, ramler olabilecek en mantıklı seçim hem 6000mhz hem de 30cl harika, SSD olarak ben olsaydım 1TB alırdım çünkü 512 yetmediğinde mecbur ya tekrardan 1TB M2 SSD parası verilecek veya hızı çok daha düşük sata SSD'ler alınacak performans olarak M2 SSD'nin yerini tutmaz ama bütçe kullanıma bağlı olarak 512 de alınabilir, kasa olarak ise idare eder, menteşeli bir kasa olsa daha iyi olurdu ama bütçe yine kısıtlı. Ama gelelim asıl can alıcı kısım olan ekran kartına. 7600 yerine ikinci ele yönelip 7500f ile 7600'e kıyasla iki katı daha iyi performans alabileceğin ekran kartları mevcut. 4060 alabilsen DLSS ve FG ile stabil, kaliteli görüntüler ile yüksek FPS'ler alırdın ama 7600 ve FSR ile özellikle 1080p çok kötü gözükecektir. İdare eder bir performans olur ama hazır sistem almadığın için bence seçeneğin çok fazla.

RX 7600 ile 4060 benzer performanslar veriyor.

Hocam rx 7600 ile AAA oyunlarında kas gücüylen 60 fps üstü alacaktır şu yapay zeka denen illetten nefret ediyorum FSR teknolojisi berbat değil kalite modunda gayette güzel olacaktır.

En mantıklı hazır sistem bu gibi. Arkadaşın dediği gibi kasayı yükseltin çok az fiyat farkı var zaten. Ramleri beğenmedim. Anakartı da aynı şekilde 650'ye yükseltebilirsiniz.

En mantıklı hazır sistem bu gibi. Arkadaşın dediği gibi kasayı yükseltin çok az fiyat farkı var zaten. Ramleri beğenmedim. Anakartı da aynı şekilde 650'ye yükseltebilirsiniz.
Ramde yapılacak pek bişi yok gibi hocam 6000 mhz tekli ram özelliştirmesi olsada en az 600 lira olacaktır.

Hocam rx 7600 ile AAA oyunlarında kas gücüylen 60 fps üstü alacaktır şu yapay zeka denen illetten nefret ediyorum FSR teknolojisi berbat değil kalite modunda gayette güzel olacaktır.
Saf kas gücü kötü değil katılıyorum ama 4060 ile 7600 aynı kas gücünü veriyorsa en fazla 3-4 fps fark olsa bile yeni DLSS yöntemi ve FG ile görüntüde bozulma olmadan hatta TAA'dan daha iyi AA'sı olduğu için DLSS ile belki 60 yerine 100fps alıcak. FSR'ile de alır belki ama görüntü kalitesi o kadar bozuluyor ki açmak istemiyorsunuz. Neyse konudan sapmayalım bu bütçede 7600 fena bir seçenek değil arada 3 bin lira fark vermeye değmez 4060 için ama yine de 4060 DLSS ve FG fazlasıyla memnun eder.

Hocam bence nvidia tarafında 4060 4060 ti lara para verilmez. Verdiğimiz paranın hakkını vermiyorlar 4070 super fln alınabilir fakat rakibi rx 7800 xt onuda solluyor fiyat farkına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…