Kayra342727
Hectopat
Diskinizin sağlığı kötü artı olarak 65 derece SSD için fazla, sorun diskten dolayı olabilir.Attım.
Tüm driverlar güncel.
Diskinizin sağlığı kötü artı olarak 65 derece SSD için fazla, sorun diskten dolayı olabilir.Attım.
Tüm driverlar güncel.
Diskinizin sağlığı kötü artı olarak 65 derece SSD için fazla, sorun diskten dolayı olabilir.
Bir disk sağlığı %100 olmalıdır, ben %99 bile sağlığı olan diski almam alınmamalı zaten %93 kötü bir değer size iyi görünür belki ama ilerdede sorun çıkartabilir bir disk.Sağlığı nasıl kötü 93 kötü mü bir de evet çok sıcak.
Diskinizin sağlığı kötü artı olarak 65 derece SSD için fazla, sorun diskten dolayı olabilir.
Varsa imkanın yeni bir disk alıp oyunu felan o diskte kurup onda denemen.Ne yapmalıyım hocam.
Varsa imkanın yeni bir disk alıp oyunu falan o diskte kurup onda denemen.
Ondan dolayı olsa Windows 11 önceside olurdu zaten ondan dolayı olma ihtimalide yok, bu arada bilgisayar açıkken gidiyorsa elektrik ve akım korumalı priz yokken bilgisayar kapanıyorsa anakart bile yanabilir onada dikkat edin.Hocam bizim sokağımızda fiber çalışması olduğu için neredeyse her gün elektrik kesintisi oluyor. Onunla bir alakası olabilir mi?
Ondan dolayı olsa Windows 11 önceside olurdu zaten ondan dolayı olma ihtimalide yok, bu arada bilgisayar açıkken gidiyorsa elektrik ve akım korumalı priz yokken bilgisayar kapanıyorsa anakart bile yanabilir ona da dikkat edin.
O zaman sorun yok, UPS daha iyi ama onlarda biraz fiyatları tuzlu gibi geldi bana.Akım korumalı priz kullanıyorum ama ne kadar koruyor bir fikrim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.