RTX 3060 Ti sistemde CS'de birkaç oyun sonra FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Flaaw54

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
Xpg 2x8 CL16 3200 mhz
Ekran kartı
NVIDIA Geforce 3060 Ti 8 GB 256 bit
Anakart
ASUS TUF Gaming B550 M-E
İşlemci
Ryzen 7 5700G
Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacaktı. Belki bilgisi olan vardır. CS'de birkaç oyun FPS 250 civarında oluyor. Sonraki oyunda 130-170. Daha yukarısını görmüyorum. Oyundan çıkıp hemen girince yine 250 civarı oluyor. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 optimizasyon açısından çok sıkıntılı. Benim sistemimde eskiden 250+ fps alırken şimdi 90-200 arası alıyorum ve ne işlemcimi ne de ekran kartımı %30-40 tan fazla kullanıyor. Oyunu silip yüklemek dahil bir sürü çözüm denedim ama format atmak ta istemiyorum ve oyun şuan benim için oynanamaz halde.

CS2 optimizasyon açısından çok sıkıntılı. Benim sistemimde eskiden 250+ fps alırken şimdi 90-200 arası alıyorum ve ne işlemcimi ne de ekran kartımı %30-40 tan fazla kullanıyor. Oyunu silip yüklemek dahil bir sürü çözüm denedim ama format atmak ta istemiyorum ve oyun şuan benim için oynanamaz halde.

Benim sorunum çok daha farklı, birkaç el oynadıktan sonra fps düşüyor, oyundan çıkıp tekrar girince yükseliyor anlam veremiyorum.

16 GB ram yetersiz geliyor olabilir mi acaba? Oyundayken bellek kullanımı %70 civarı oluyor sistemim win11?

Bu sorunu taa CS:GO zamanlarında yaşamıştım. Birkaç oyunda bir oyunu resetliyordum.

Oyun esnasında sıcaklıkları kıntorl ettiniz mi peki? Ben yaşadığımda bir sorun yoktu her şey normaldi ama bir bakmakta fayda var. HWMonitor uygulamasını çalıştırıp oyuna girin ve değerleinizi kaydetsin, oyun kasmaya başlayıp gir çık yapınca sıcaklıkları bir kontrol edin acaba ne durmda.

RAM'dan olacağını sanmam çünkü daha kullanabileceğiniz koskoca %30'luk bir bölümü var.

Bu sorunu taa CS:GO zamanlarında yaşamıştım. Birkaç oyunda bir oyunu resetliyordum.

Oyun esnasında sıcaklıkları kıntorl ettiniz mi peki? Ben yaşadığımda bir sorun yoktu her şey normaldi ama bi bakmakta fayda var. HWMonitor uygulamasını çalıştırıp oyuna girin ve değerleinizi kaydetsin, oyun kasmaya başlayıp gir çık yapınca sıcaklıkları bi kontrol edin acaba ne durmda.
İşlemci sıcaklığı maksimum 58, GPU sıcaklığı ise maksimum 60

Arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yaşayan yok mu acaba? Kimse nedenini bilmiyor gerçekten inanılmaz bir çıkmaza girdim.

Şunu farkettim alt tab yapınca ya da shift+tab yapınca fps kaybı yaşıyorum ve oyunu resetlemeden düzelmiyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı