RTX 3060 Ti sistemde Fortnite FPS düşmesi sorunu nasıl çözülür?

Tamamen işlemciniz ile alakalı bende i3 13100F var ve zaten benzer işlemciler aynı şekilde bende de darboğaz oluyor Fortnite oyununda.

Tamamen işlemciniz ile alakalı bende i3 13100F var ve zaten benzer işlemciler aynı şekilde bende de darboğaz oluyor Fortnite oyununda.
Anladım peki oyunu 2 k veya 4k ya aldığım zaman neden kalite daha da düşüyor

Grafik kalitesi düşüyor 1080'e aldığım zaman çok daha iyi gözüküyor 2K veya 4K'da ekran çok soluk oluyor.

Neden 3060 Ti sistem ile 4K monitore sahipsiniz anlamadım ancak dediğiniz durum çok ilginç hayatımda hiç duymadım normalde tam tersi olması lazım.

HDD e kurulu geç girme sorunu sadece grafiği yükselttiğimde oluyor düşüğe aldığım zaman geç girmiyor

Çünkü düşüğe aldığınızda HDD daha az kaplama yüklüyor ondan erken giriyor. SSD'ye alırsanız ve grafikleri yükseltirseniz hem darboğaz azalır hem de oyuna çok geç girmez.

Çünkü düşüğe aldığınızda HDD daha az kaplama yüklüyor ondan erken giriyor. SSD'ye alırsanız ve grafikleri yükseltirseniz hem darboğaz azalır hem de oyuna çok geç girmez

SSD de de grafikleri yükseltsem kasar diye düşünüyorum SSD FPS arttırmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…