430518 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 21 Ocak 2025 #21 Cemilhan dedi: SSD de de grafikleri yükseltsem kasar diye düşünüyorum SSD FPS arttırmaz bence Genişletmek için tıkla... SSD FPS'inizi arttırmayacak zaten. Oyuna erken girmenizi sağlayacak grafikleri yükselttiğinizde. Grafikleri de yükseltirseniz darboğaz azalır fakat FPS kaybı yaşarsınız.
Cemilhan dedi: SSD de de grafikleri yükseltsem kasar diye düşünüyorum SSD FPS arttırmaz bence Genişletmek için tıkla... SSD FPS'inizi arttırmayacak zaten. Oyuna erken girmenizi sağlayacak grafikleri yükselttiğinizde. Grafikleri de yükseltirseniz darboğaz azalır fakat FPS kaybı yaşarsınız.
C Cemilhan Decapat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #22 430518 dedi: SSD FPS'inizi arttırmayacak zaten. Oyuna erken girmenizi sağlayacak grafikleri yükselttiğinizde. Grafikleri de yükseltirseniz darboğaz azalır fakat FPS kaybı yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler ben HDD deki dosyaları ssd d ye klasör açıp bütün dosyaları oraya kes yapıştır yapsam direkt çalışırmı
430518 dedi: SSD FPS'inizi arttırmayacak zaten. Oyuna erken girmenizi sağlayacak grafikleri yükselttiğinizde. Grafikleri de yükseltirseniz darboğaz azalır fakat FPS kaybı yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler ben HDD deki dosyaları ssd d ye klasör açıp bütün dosyaları oraya kes yapıştır yapsam direkt çalışırmı
430518 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 21 Ocak 2025 #23 Cemilhan dedi: Anladım teşekkürler ben HDD deki dosyaları ssd d ye klasör açıp bütün dosyaları oraya kes yapıştır yapsam direkt çalışırmı Genişletmek için tıkla... Bir sorun olacağını düşünmüyorum ama sürükleyerekte yapabilirsiniz. Kesip yapıştırmak yerine.
Cemilhan dedi: Anladım teşekkürler ben HDD deki dosyaları ssd d ye klasör açıp bütün dosyaları oraya kes yapıştır yapsam direkt çalışırmı Genişletmek için tıkla... Bir sorun olacağını düşünmüyorum ama sürükleyerekte yapabilirsiniz. Kesip yapıştırmak yerine.