Çözüldü RTX 3060 Ti sistemde GTA V giriş ekranında %100 CPU kullanımı ile çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

LabaTo

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Balıkesir,Türkiye
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
İntel i7 10. nesil
Sorun başlıktaki gibi. GTA V siren sesi geliyor sağ üstte 3 yıldız yanıp sönüyor sonrasında oyun saliseler içine çöküyor. Ve bunlar olurken CPU %100 kullanıma çıkıyor. Arka planda herhangi bir gereksiz uygulama çalışmıyor. Gamepad vesaire de takılı değil.

Sistem özelliklerim:
NVIDIA RTX 3060 Ti.
Intel i7 10. nesil.
16 GB RAM.

Devamını varsa da hatırlamıyorum fakat zaten RDR 2 gibi bir oyunu bile 165 FPS oynadım, sistemimle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence tamamen yazılımsal. Cevaplarınızı bekliyorum.

Çözüm
Grafik ayarlarınız çökmüş.
Alakası yok RTX 3060 nasıl çöksün çözüm şu şekilde daha yeni çözdüm.

İnternetten GTA V dosyaları tertemiz modsuz bir şekilde buldum. Daha sonra dosyalardan mods ve open IV ile alakalı 2-3 şey sildim ve sonrasında oyun açıldı. Şimdi tekrar yama kuracağım güncel bir şekilde.
Belki görmediğiniz bir uygulama CPU tüketti o sırada? Kontrol etmek lazım, ben şunu denerdim mersela Görev Yöneticisi'nden başlangıçta çalışan uygulamaları kapatır ondan sonra oyunu açardım. Maksat deneme yanılma :)
Yok hocam şuan %100 olmuyor çözüm öneriniz varmı

Sorun başlıktaki gibi. GTA V siren sesi geliyor sağ üstte 3 yıldız yanıp sönüyor sonrasında oyun saliseler içine çöküyor. Ve bunlar olurken CPU %100 kullanıma çıkıyor. Arka planda herhangi bir gereksiz uygulama çalışmıyor. Gamepad vesaire de takılı değil.

Sistem özelliklerim:
NVIDIA RTX 3060 Ti.
Intel i7 10. nesil.
16 GB RAM.

Devamını varsa da hatırlamıyorum fakat zaten RDR 2 gibi bir oyunu bile 165 FPS oynadım, sistemimle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence tamamen yazılımsal. Cevaplarınızı bekliyorum.

İnternetten GTA V dosyaları tertemiz modsuz bir şekilde buldum. Daha sonra dosyalardan mods ve open IV ile alakalı 2-3 şey sildim ve sonrasında oyun açıldı. Şimdi tekrar yama kuracağım güncel bir şekilde.

Çözüm

Grafik birimi uygulamadan çöker, ekran kartında değil. Sen tamamen yanlış anladın. Ekran kartın çökse görüntü pcden alamazsın. Baya alakasız bir kurgu oldu senin dediğin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı