Çözüldü RTX 3060 Ti sistemde KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Zenn99

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16
SSD veya HDD modeli
Kingston SNV2S/500G 500GB SSD m.2 NVMe 3500/2100
Ekran kartı
Inno3D RTX3060Ti Twin x2 8GB 256Bit GDDR6 (LHR)
Anakart
Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHZ 35MB AM4 65W
Yeni sistem aldım Valorant'ta en yüksek ayarlarda 350 - 450 FPS alıyordum güç seçeneklerinden yüksek performansa aldım tekrar Valorant DM girdiğimde dızz sesi ardından mavi ekran hatası aldım ve kodu göremedim mavi ekran 1920x1080 görüntü ayarında değildi sağa doğru kaymıştı, daha önce böyle bir hata almadım.

Bu arada ekran kartıma göre sizce iyi FPS alıyor muyum? Bunu da yazarsanız sevinirim sistemin ilk günü 500 600 görüyordum ancak değişik bir düşüş yaşandı ve şu anda 350 - 450 FPS alıyorum AVG şeklinde 400 civarlarında FPS alıyorum.

Minidump dosyası;

Son düzenleme:
Çözüm
Sistemin hayirli olsun oncelikle.
Dump dosyani inceledigimde Vanguard kaynakli gozukuyor. Vanguard'i silin.
Ek olarak CPU-Z var sistemde, onu da kaldirin.
Yeni sistem aldım Valorant'ta en yüksek ayarlarda 350 - 450 FPS alıyordum güç seçeneklerinden yüksek performansa aldım tekrar Valorant DM girdiğimde dızz sesi ardından mavi ekran hatası aldım ve kodu göremedim mavi ekran 1920x1080 görüntü ayarında değildi sağa doğru kaymıştı, daha önce böyle bir hata almadım.

Bu arada ekran kartıma göre sizce iyi FPS alıyor muyum? Bunu da yazarsanız sevinirim sistemin ilk günü 500 600 görüyordum ancak değişik bir düşüş yaşandı ve şu anda 350 - 450 FPS alıyorum AVG şeklinde 400 civarlarında FPS alıyorum.

Minidump dosyası;

Sistemi toplamamı aldınız hazırmı ve nereden aldınız?

Bilgisayar parçalarına bakmayalı uzun zaman oldu ama.
5600X ile B450 anakart iyi çalışır mı ki. Eskiden B550 daha iyi olur diye biliyorum.

Sistemi toplamamı aldınız hazırmı ve nereden aldınız?

Hazır olarak gamegaraj.com üzerinden aldım neden? (sadece işlemciyi özelleştirdim ve sıvı soğutucu aldım.)

Bilgisayar parçalarına bakmayalı uzun zaman oldu ama.
5600X ile B450 anakart iyi çalışır mı ki. Eskiden B550 daha iyi olur diye biliyorum.

Satış destek elemanı sorun yaratmayacağını giriş seviyesi anakart için uygun olduğunu söyledi. Zaten özelleştirmeden önce 5 5500 vardı sadece 5600X olarak özelleştirip bir de sıvı soğutucu aldım.

Hazır olarak gamegaraj.com üzerinden aldım neden?

Satış destek elemanı sorun yaratmayacağını giriş seviyesi anakart için uygun olduğunu söyledi. Zaten özelleştirmeden önce 5 5500 vardı sadece 5600X olarak özelleştirip bir de sıvı soğutucu aldım.

0 bir sistemde mavi ekran oldu olacak bir şey değil ısı yüselmiş olabilir mi diyeceğim ama Valorant'ta o kadar ısıda artacağını düşünmüyorum size defolu sistem satmış olabilirler.

0 bir sistemde mavi ekran oldu olacak bir şey değil ısı yüselmiş olabilir mi diyeceğim ama Valorant'ta o kadar ısıda artacağını düşünmüyorum size defolu sistem satmış olabilirler.

Hata koduna bakamadım minidumpu paylaştım bu işlerden anlıyorsanız bakabilir misiniz? Isı yaratmıyor ekran kartım FurMark 1080p de maximum 68 derece görüyor 240mm sıvı soğutucu var işlemcide ısınması mümkün değil, üstelik NVIDIA ve diğer markalar ile partner olan bir yerin defolu ürün satacağını düşünmüyorum.

Hata koduna bakamadım minidumpu paylaştım bu işlerden anlıyorsanız bakabilir misiniz? Isı yaratmıyor ekran kartım FurMark 1080p de maximum 68 derece görüyor 240mm sıvı soğutucu var işlemcide ısınması mümkün değil, üstelik NVIDIA ve diğer markalar ile partner olan bir yerin defolu ürün satacağını düşünmüyorum.

Kimse babamızın arkadaşı değil düşünseniz iyi edersiniz ben 0 bir sistemde mavi ekran yesem o sistemi direkt iade ederdim.

Artı -2 Eksi
Haklısınız ancak arkadaşımda yeni bir sistem aldı oda 3 kere mavi ekran aldı hata koduna bakarak diskten olduğu anlaşıldı nasıl iade edebilirim?

Sistemi internet üzerinden aldınız sonuçta öyle tahmin ediyorum 14 günlük cayma hakkınız mevcut üründe mavi ekran yedim vesaire falan hiç demeyin servis diyerek işi yokuşa sürerler kendim deneyimledik biliyorum dürüstlük her zaman iyidir ama maalesef firmalar dürüstlükleri anlamıyorlar arayın müşteri hizmetlerini cayma hakkımı kullanmak istiyorum versinler size anlaşmalı kodlarını gönderin iade almazlarsa THH başvurursunuz THH'de 6aya kadar sürüyor THH'ye kadar GameGaraj'ın kendini rezil edeceğini sanmıyorum.

Sistemi internet üzerinden aldınız sonuçta öyle tahmin ediyorum 14 günlük cayma hakkınız mevcut üründe mavi ekran yedim vesaire falan hiç demeyin servis diyerek işi yokuşa sürerler kendim deneyimledik biliyorum dürüstlük her zaman iyidir ama maalesef firmalar dürüstlükleri anlamıyorlar arayın müşteri hizmetlerini cayma hakkımı kullanmak istiyorum versinler size anlaşmalı kodlarını gönderin iade almazlarsa THH başvurursunuz THH'de 6aya kadar sürüyor THH'ye kadar GameGaraj'ın kendini rezil edeceğini sanmıyorum.

Az önce satış destek elemanı ile web site üzerinden görüştüm kutu vs sordu büyük kutuları attım dedim şu anda bulunan kutuların fotosu istedi gönderdim minidump kontrolü icin telefon numarası verdi pazartesi günü arayarak ulaşabilirsiniz 14 gün iade hakkınız bulunmakta iade departmanı olamadığımız icin net bir şey diyemiyorum telefon numarası üzerinden ulaşabilir miyim diye sorduğumda tabii ki cevabını aldım, bakalım eğer önemli bir mavi ekran değilse iade etmeyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı