Merhaba. Metro Exodus yukledım enshanted Edition'u oynuyordum, goruntu bulanık geldı ve normal versıyonunu ındırdım onda goruntu daha net enterasan bıcımde ama bu sefer DLSS özelligi acılmıyor. Tike tıklıyorum kaydet cık yapıyorum yıne eskı halıne donuyor. DX12'de zaten hanı nıye boyle bir şey yapıyor. Aşırı saçma.
DLSS'i hiçbir şekilde açamıyorsanız her iki oyunu da kaldırıp tekrar indirin. Mümkünse oyun kaydınızı yedekleyip Belgelerim klasörüne açılan dosyasına kadar silin. Bu arada aynı kartla Enhanced Edition'u en yüksek ayarlarda, DLSS Kalite modunda oynadım. Makul görsellikle yüksek performans alıyordum.
DLSS'i hiçbir şekilde açamıyorsanız her iki oyunu da kaldırıp tekrar indirin. Mümkünse oyun kaydınızı yedekleyip belgelerim klasörüne açılan dosyasına kadar silin. Bu arada aynı kartla Enhanced Edition'u en yüksek ayarlarda, DLSS kalite modunda oynadım. Makul görsellikle yüksek performans alıyordum.
Vallahi dostum ben bu oyunu sılıp yuklemekten sıkıldım ama normal surumunde bıle yer yer 70 FPS oluyor bu akıcı degıl herhalde bir tur daha sılıp Enhanced Edition'u oynayacagım onda ekraan kartı daha iyi optimize oldu gıbı geldı.