Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.055 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Aralık 2022 #11 ugrbtn dedi: Çok teşekkür ederim ekran kartı ile alakası varmıdır bunun hocam daha sıfır aldım iade veya değişim talep etmelimiyim Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ile alakası yok, son nvidia sürücüsü ile ilgili bir sorun. Ekran kartınız hayırlı olsun.
ugrbtn dedi: Çok teşekkür ederim ekran kartı ile alakası varmıdır bunun hocam daha sıfır aldım iade veya değişim talep etmelimiyim Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ile alakası yok, son nvidia sürücüsü ile ilgili bir sorun. Ekran kartınız hayırlı olsun.
ugrbtn Zeptopat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #12 Indra128 dedi: Ekran kartı ile alakası yok, son nvidia sürücüsü ile ilgili bir sorun. Ekran kartınız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Şimdi güncelleme geldi yeni sorunsuz kurdu teşekkür ederim brom yardımcı olduğun için
Indra128 dedi: Ekran kartı ile alakası yok, son nvidia sürücüsü ile ilgili bir sorun. Ekran kartınız hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Şimdi güncelleme geldi yeni sorunsuz kurdu teşekkür ederim brom yardımcı olduğun için
roodscl Centipat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #13 ugrbtn dedi: Kanka yeni 3060 Ti aldım Zotac beş saattir güncelleme ile uğraşıyorum kesin mi? Genişletmek için tıkla... Kankam benim de Zotac 3060 Ti driverda sorun varmıs eski sürümde kal yeni sürüm güncelleme geleseye kadar. driver bozukmus. ekran kartında sıkıntı yok yani.
ugrbtn dedi: Kanka yeni 3060 Ti aldım Zotac beş saattir güncelleme ile uğraşıyorum kesin mi? Genişletmek için tıkla... Kankam benim de Zotac 3060 Ti driverda sorun varmıs eski sürümde kal yeni sürüm güncelleme geleseye kadar. driver bozukmus. ekran kartında sıkıntı yok yani.