Çözüldü RTX 3060 Ti sistemde RDR 2 durduk yere çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Mustafa Aslan8

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3060 Ti 12 GB
İşlemci
amd 5 5600
Oyunu 50 saattir falan oynuyorum hiçbir sorun yoktu, Türkçe yamam da var ama oyundan çıktım tekrar girdim biraz koştuktan sonra bir anda çöküyor neden hiçbir fikrim yok, sizden yardım almaya geldim.

Neden oluyor olabilir.
Diger Save'de bir şey olmuyor.

En son at ve silahlarımı boyadım ondan sonra böyle atmaya başladı.

Oyun şu anda çökmüyor ama Valentia'ya girdigimde koştugumda çöküyor, sebep nedir? Grafik ayarları ile olabilir mi?

Çözümü büyük ihtimalle Vulkan ise Direct'e alin.

2.30 saattir sorunsuz oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
sıcaklık değerlerini HWMonitor veya MSİ Afterburner gibi bir programla kontrol edebilirmisin? oyunun çöktüğü anda CPU veya GPU ısısı çok yükseliyormu?

Yok reis 65 derecenin üzerine çıkmıyor oyunla alakalı bir şey var bugün gene çöktü neden oluyor bir fikrim yok.

@Batur Alp1

Oyunun çökme sebebi büyük ihtimalle Vulkan API veya Türkçe yamadan kaynaklıdır modları kaldırıp dosya bütünlüğünü doğrulayabilirsin.

Reis mod yok sadece yama var
Oyunun çökme sebebi büyük ihtimalle Vulkan API veya Türkçe yamadan kaynaklıdır modları kaldırıp dosya bütünlüğünü doğrulayabilirsin.

Vulkandands çıktım direct e geçtim

Oyun yamasiz sarmaz varmidir bir sorunsuz yama

Reis bendede aynısı var

Hatta dur bu dk videoyu atım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu elemanın yamasını yaptım reis bi bak bakalım

@Batur Alp1

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…