Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, ekran kartım RTX 3060 Ti. Bilgisayara zarari olmayip çok az da olsa performans arttırmayı arıyorum. Bildiğiniz ayarlar var mı?
Arkadaşlar merhaba, ekran kartım RTX 3060 Ti. Bilgisayara zarari olmayip çok az da olsa performans arttırmayı arıyorum. Bildiğiniz ayarlar var mı?
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 15 Aralık 2023 #2 Nvidia'nın kendi ayarlarında performans kısmında otomatik overclock yaptığı bir ayar var onu deneyebilirsin. (Alt + z ile açılan overlay ekranından girebilirsin)
Nvidia'nın kendi ayarlarında performans kısmında otomatik overclock yaptığı bir ayar var onu deneyebilirsin. (Alt + z ile açılan overlay ekranından girebilirsin)
raidertwor Picopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #3 Afterburner kullanarak curve yaparsan daha sağlıklı sonuçlar elde edersin.
R raskoo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #4 Merhaba bende bu kart var bir zamanlar mining yapıyordum şimdi sistem toplayacağım ve kartıda kullanacağım iş görür değil mi?
Merhaba bende bu kart var bir zamanlar mining yapıyordum şimdi sistem toplayacağım ve kartıda kullanacağım iş görür değil mi?
Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #5 raskoo dedi: Merhaba bende bu kart var bir zamanlar mining yapıyordum şimdi sistem toplayacağım ve kartıda kullanacağım iş görür değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sağlam ve hala güncel oyunları yüksek ayarlarda açabilen bir kart.
raskoo dedi: Merhaba bende bu kart var bir zamanlar mining yapıyordum şimdi sistem toplayacağım ve kartıda kullanacağım iş görür değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sağlam ve hala güncel oyunları yüksek ayarlarda açabilen bir kart.