Kıngston SNV3S/500G 500 GB NV3 M.2 2280 PCIe 4.0 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz MSI MAG A650BN 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A650BN 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Benim bir arkadaşım bu PSU ile 4060 Ti kullanıyor ileride bende böyle bir yükseltme yapsam yeterli bir PSU olur mu bu?
2. el bulabilirseniz o civara 4060 12 GB alabilirsiniz, 2. elde 6-8 arası 3060 satılıyor, sıfır istiyorsanız 13-14'e denk geliyor. AMD kartlarına da bakabilirsiniz aynı fiyata daha yüksek performans verir
Bu marka bi psu sistemi riske sokmazmı sizce sonuçta çok bilindik bişey değil ilk başta gamepower in 750w psu alcaktım ancak bazı kişiler psu markasını doğru seçmezsek sistemi yakabilceğini ve parçaların tamamının çöp olabilceğini söylediler.
Bu marka bir PSU sistemi riske sokmazmı sizce sonuçta çok bilindik bir şey değil ilk başta Gamepower'in 750W PSU alacaktım ancak bazı kişiler PSU markasını doğru seçmezsek sistemi yakabileceğini ve parçaların tamamının çöp olabileceğini söylediler.
Fiyatına göre kötü bir kart, 2. el olarak bakıyorsak bile çok daha iyi AMD kartlar var. 8 GB kart zaten alınmaz, 16 GB versiyonuda fiyatını hak etmiyor.
Fiyatına göre kötü bir kart, 2. el olarak bakıyorsak bile çok daha iyi AMD kartlar var. 8 GB kart zaten alınmaz, 16 GB versiyonuda fiyatını hak etmiyor.
Yardım eden herkese teşekkür ederim zamanınızı bana ayırdınız sağolun, bu kardeşimin attığı psu yu alıcam haziranda, o zamana kadar elimdeki ile idare edicem herkese hayırlı geceler.