Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 27 Haziran 2023 #11 emirhannk dedi: Tamam o zaman teşekkürler bu arada alıyorum şu anda ben PSU takmayı bilmiyorum zor bir şey mi sadece ekran kartına takmam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Onun için ayrı konu açarsınız.
emirhannk dedi: Tamam o zaman teşekkürler bu arada alıyorum şu anda ben PSU takmayı bilmiyorum zor bir şey mi sadece ekran kartına takmam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Onun için ayrı konu açarsınız.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 27 Haziran 2023 #12 Oreki dedi: Onun için ayrı konu açarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an brgiht Memory diye bir oyuna girdim RT DLSS açtım ekran kartı 70 derecede ama kasa bayağı sıcak kokusu geliyordu bende kapattım kapatınca boşta 41 derece PSU'yla alakası olabilir mi bu ısınma durumunun.
Oreki dedi: Onun için ayrı konu açarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an brgiht Memory diye bir oyuna girdim RT DLSS açtım ekran kartı 70 derecede ama kasa bayağı sıcak kokusu geliyordu bende kapattım kapatınca boşta 41 derece PSU'yla alakası olabilir mi bu ısınma durumunun.