RTX 3060 Ti sisteme 650W yeterli olur mu?

Akmountain4

Centipat
Merhaba Hero 5A sistemini kendi ihtiyaçlarıma ve bütçeme göre düzenledim fakat güç kaynağı konusunda bazı şüphelerim var. Kimisi 550W yetecek diyor kimisi 750W al kafan rahat olsun diyor bu sistem için seçtiğim ASUS TUF 650B 650W 80+ Bronze güç kaynağı yeterli olur mu? Yük altında kapanmalar vs yaşar mıyım? Sistemi oyun ve hobi amaçlı video kurgulamak için alıyorum. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

TUF yapmaya gerek yok 550W bile yeter.
Bu arada çok gereksiz özelleştirmeler yapmışsınız 3070 Ti var o fiyata.

Yeterli gelecektir hocam ama 750W yaparsanız ileride daha iyi ekran kartları takabilirsiniz.

Tuf için fazla vermeye değmez. Ne kadar verdiğine bağlı.

TUF yapmaya gerek yok 550W bile yeter.
Bu arada çok gereksiz özelleştirmeler yapmışsınız 3070 Ti var o fiyata.

Teşekkür ederim hocam. Monitörüm 1080p ve yeni aldım pek bilgim yok ama oyunlarda vs darboğaz yapar diye yeltenmedim ayrıca 2k monitöre bütçe çıkarabilir mıyım bilmiyorum.

Yeterli gelecektir hocam ama 750W yaparsanız ileride daha iyi ekran kartları takabilirsiniz.

Yorumun için teşekkür ederim hocam. Yeterli olması şimdilik işime gelir genel olarak yükseltme yapma taraftarı değilim 5 yıl idare etsin ondan sonra daha güncel komple bir sistem ayarlarım diye düşünüyorum.

3070 Ti 1080p de fazla darboğaz yapmaz şu sisteme bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…