RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 2 Mart 2025 #11 702881 dedi: Ben şöyle kafamda topladım hep 7600 işlemci anakart B650 diye bunlara bakıyorum. Bilgisayar parçaların uyumlu olarak toplayacağım bir site var? Yani performanslarına uygun olarak diyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe yetiyorsa B850 anakartlara bakabilirsin onun dışında baktığın işlemci güzel.
702881 dedi: Ben şöyle kafamda topladım hep 7600 işlemci anakart B650 diye bunlara bakıyorum. Bilgisayar parçaların uyumlu olarak toplayacağım bir site var? Yani performanslarına uygun olarak diyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe yetiyorsa B850 anakartlara bakabilirsin onun dışında baktığın işlemci güzel.
7 702881 Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 218 Çözümler 1 2 Mart 2025 #12 RicardoQuaresmaQ7 dedi: Bütçe yetiyorsa B850 anakartlara bakabilirsin onun dışında baktığın işlemci güzel. Genişletmek için tıkla... RicardoQuaresmaQ7 dedi: Bütçe yetiyorsa B850 anakartlara bakabilirsin onun dışında baktığın işlemci güzel. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman bu anakartı uygun olanı bulmaay bakayım şimdiden sorulara yanıt verenler içi teşekkürler. RicardoQuaresmaQ7 dedi: Bütçe yetiyorsa B850 anakartlara bakabilirsin onun dışında baktığın işlemci güzel. Genişletmek için tıkla... RicardoQuaresmaQ7 dedi: Bütçe yetiyorsa B850 anakartlara bakabilirsin onun dışında baktığın işlemci güzel. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman AMr.TalhaA dedi: PC Builder - PCPartPicker PC Builder pcpartpicker.com Eğer normal toplayıp direk aynı siteden alacaksanıız toplamayın. Hiç tavsiye etmiyorum zira normal hazır sistem almaktan farkı kalmaz. Attığım site sadece uyum kontrolü sağlar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum site için teşekkürler.
RicardoQuaresmaQ7 dedi: Bütçe yetiyorsa B850 anakartlara bakabilirsin onun dışında baktığın işlemci güzel. Genişletmek için tıkla... RicardoQuaresmaQ7 dedi: Bütçe yetiyorsa B850 anakartlara bakabilirsin onun dışında baktığın işlemci güzel. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman bu anakartı uygun olanı bulmaay bakayım şimdiden sorulara yanıt verenler içi teşekkürler. RicardoQuaresmaQ7 dedi: Bütçe yetiyorsa B850 anakartlara bakabilirsin onun dışında baktığın işlemci güzel. Genişletmek için tıkla... RicardoQuaresmaQ7 dedi: Bütçe yetiyorsa B850 anakartlara bakabilirsin onun dışında baktığın işlemci güzel. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman AMr.TalhaA dedi: PC Builder - PCPartPicker PC Builder pcpartpicker.com Eğer normal toplayıp direk aynı siteden alacaksanıız toplamayın. Hiç tavsiye etmiyorum zira normal hazır sistem almaktan farkı kalmaz. Attığım site sadece uyum kontrolü sağlar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum site için teşekkürler.