F FERİT185 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #1 Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Alacağım sistemde bu iki bileşen var. Ancak bunlar darboğaz yapar mı? Bilmek istiyorum.
Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Alacağım sistemde bu iki bileşen var. Ancak bunlar darboğaz yapar mı? Bilmek istiyorum.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 14 Eylül 2023 #2 FERİT185 dedi: Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Alacağım sistemde bu iki bileşen var. Ancak bunlar darboğaz yapar mı? Bilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmazlar, sistemi atabilir misiniz?
FERİT185 dedi: Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Alacağım sistemde bu iki bileşen var. Ancak bunlar darboğaz yapar mı? Bilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmazlar, sistemi atabilir misiniz?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.860 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 14 Eylül 2023 #3 FERİT185 dedi: Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Alacağım sistemde bu iki bileşen var. Ancak bunlar darboğaz yapar mı? Bilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, darboğaz olmaz.
FERİT185 dedi: Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Alacağım sistemde bu iki bileşen var. Ancak bunlar darboğaz yapar mı? Bilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır, darboğaz olmaz.
kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 14 Eylül 2023 #4 FERİT185 dedi: Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Alacağım sistemde bu iki bileşen var. Ancak bunlar darboğaz yapar mı? Bilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmaz.
FERİT185 dedi: Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Alacağım sistemde bu iki bileşen var. Ancak bunlar darboğaz yapar mı? Bilmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapmaz.