Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #21 Süleyman Yusuf dedi: Normale benziyor. Hatayı saptayamadım ben, kusura bakmayın. Sıcaklıklar evet, oyun için biraz yüksek fakat frekans düşmemiş, hala 4.2GHz'de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey soracağım DSR ne işe yarıyor. Süleyman Yusuf dedi: Normale benziyor. Hatayı saptayamadım ben, kusura bakmayın. Sıcaklıklar evet, oyun için biraz yüksek fakat frekans düşmemiş, hala 4.2GHz'de çalışıyor. Genişletmek için tıkla...
Süleyman Yusuf dedi: Normale benziyor. Hatayı saptayamadım ben, kusura bakmayın. Sıcaklıklar evet, oyun için biraz yüksek fakat frekans düşmemiş, hala 4.2GHz'de çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey soracağım DSR ne işe yarıyor. Süleyman Yusuf dedi: Normale benziyor. Hatayı saptayamadım ben, kusura bakmayın. Sıcaklıklar evet, oyun için biraz yüksek fakat frekans düşmemiş, hala 4.2GHz'de çalışıyor. Genişletmek için tıkla...
Stewe1865 Centipat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek inşaat mühendisi 17 Mayıs 2022 #22 CPU kullanımız da darboğaz gözükmüyor.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 17 Mayıs 2022 #23 İslemci fazla sıcak güzel bir soğutucu alın bence.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2022 #24 Miroyasa dedi: Bir de bir şey soracağım DSR ne işe yarıyor. Eki Görüntüle 1390106 Genişletmek için tıkla... DSR yanlış hatırlamıyorsam çözünürlüğü yazılımsal bir şekilde arttırmaya yarıyordu. DSR | Dynamic Super Resolution Teknolojisi | NVIDIA Dynamic Super Resolution, PC oyunlarını daha yüksek, daha ayrıntılı bir çözünürlükte renderleyerek bir HD monitörde 4K oyun deneyimi sunar. www.nvidia.com
Miroyasa dedi: Bir de bir şey soracağım DSR ne işe yarıyor. Eki Görüntüle 1390106 Genişletmek için tıkla... DSR yanlış hatırlamıyorsam çözünürlüğü yazılımsal bir şekilde arttırmaya yarıyordu. DSR | Dynamic Super Resolution Teknolojisi | NVIDIA Dynamic Super Resolution, PC oyunlarını daha yüksek, daha ayrıntılı bir çözünürlükte renderleyerek bir HD monitörde 4K oyun deneyimi sunar. www.nvidia.com
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #25 Zikkeci dedi: İslemci fazla sıcak güzel bir soğutucu alın bence. Genişletmek için tıkla... Alacağım zaten yakında Süleyman Yusuf dedi: DSR yanlış hatırlamıyorsam çözünürlüğü yazılımsal bir şekilde arttırmaya yarıyordu. DSR | Dynamic Super Resolution Teknolojisi | NVIDIA Dynamic Super Resolution, PC oyunlarını daha yüksek, daha ayrıntılı bir çözünürlükte renderleyerek bir HD monitörde 4K oyun deneyimi sunar. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Darboğazı engeller mi peki.
Zikkeci dedi: İslemci fazla sıcak güzel bir soğutucu alın bence. Genişletmek için tıkla... Alacağım zaten yakında Süleyman Yusuf dedi: DSR yanlış hatırlamıyorsam çözünürlüğü yazılımsal bir şekilde arttırmaya yarıyordu. DSR | Dynamic Super Resolution Teknolojisi | NVIDIA Dynamic Super Resolution, PC oyunlarını daha yüksek, daha ayrıntılı bir çözünürlükte renderleyerek bir HD monitörde 4K oyun deneyimi sunar. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Darboğazı engeller mi peki.
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2022 #26 Miroyasa dedi: Alacağım zaten yakında Darboğazı engeller mi peki. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük artacağı için ekran kartının kullanım yüzdesi de artacaktır.
Miroyasa dedi: Alacağım zaten yakında Darboğazı engeller mi peki. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük artacağı için ekran kartının kullanım yüzdesi de artacaktır.
Miroyasa Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 758 Çözümler 5 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #27 Süleyman Yusuf dedi: Çözünürlük artacağı için ekran kartının kullanım yüzdesi de artacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekürler
Süleyman Yusuf dedi: Çözünürlük artacağı için ekran kartının kullanım yüzdesi de artacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekürler