kyaaaa Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 536 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #31 Xecition18 dedi: Yukarı yazdım AMD işlemci ve ekran kartı kullanmayı sevmiyorum diye. Neyse arkadaşlar sağ olun. Sistemden memnunum. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartı sevmiyorum dediğinizi gördüm. kaçırmamanız gereken fırsat.
Xecition18 dedi: Yukarı yazdım AMD işlemci ve ekran kartı kullanmayı sevmiyorum diye. Neyse arkadaşlar sağ olun. Sistemden memnunum. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartı sevmiyorum dediğinizi gördüm. kaçırmamanız gereken fırsat.
CenQQ Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus Rog Strix B550M-F Wifi Ekran kartı: Asus Tuf Gaming RTX 3060 V2 12GB OC İşlemci: Ryzen 7 5700X Sıvı Soğutma: Msi Mag Coreliquid 240R V2 Ram: Kingstone Fury Best Argb CL18 3600MHz 16x2 SSD: Kingstone Fury Renegade 7.300/7.000MB/s1 KASA: Nzxt H5 Elite PSU: Gametech 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #32 Xecition18 dedi: Yukarı yazdım AMD işlemci ve ekran kartı kullanmayı sevmiyorum diye. Neyse arkadaşlar sağ olun. Sistemden memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam canınızı sıkmanıza gerek yok, alınabilecek bir sistem aldınız.
Xecition18 dedi: Yukarı yazdım AMD işlemci ve ekran kartı kullanmayı sevmiyorum diye. Neyse arkadaşlar sağ olun. Sistemden memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam canınızı sıkmanıza gerek yok, alınabilecek bir sistem aldınız.
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #33 CenQQ dedi: Hocam canınızı sıkmanıza gerek yok, alınabilecek bir sistem aldınız. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD almadığım için linç yemek tuhaf oldu ama her neyse sağ olun.
CenQQ dedi: Hocam canınızı sıkmanıza gerek yok, alınabilecek bir sistem aldınız. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD almadığım için linç yemek tuhaf oldu ama her neyse sağ olun.
kyaaaa Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 536 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #34 Xecition18 dedi: Hocam AMD almadığım için linç yemek tuhaf oldu ama her neyse sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bende AMD parçalarını sevmiyorum fakat işlemcisi oyun açısından daha iyi.
Xecition18 dedi: Hocam AMD almadığım için linç yemek tuhaf oldu ama her neyse sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bende AMD parçalarını sevmiyorum fakat işlemcisi oyun açısından daha iyi.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #35 Xecition18 dedi: Hocam AMD kullanmayı sevmediğim için gerek işlemci gerek ekran kartı olarak bu sistemi seçmiştim. Hocam peki bu sistem beni ne kadar götürür? Genişletmek için tıkla... VRAM yüzünden 1-2 taş çatlasın 3 yıl aynısı 4060 Ti içinde geçerli. kyaaaa dedi: Hocam bende AMD parçalarını sevmiyorum fakat işlemcisi oyun açısından daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hayı değil aynı segmentte eşitler biraz keyfi ama NVIDIA tarafı VRAM açısından sakat.
Xecition18 dedi: Hocam AMD kullanmayı sevmediğim için gerek işlemci gerek ekran kartı olarak bu sistemi seçmiştim. Hocam peki bu sistem beni ne kadar götürür? Genişletmek için tıkla... VRAM yüzünden 1-2 taş çatlasın 3 yıl aynısı 4060 Ti içinde geçerli. kyaaaa dedi: Hocam bende AMD parçalarını sevmiyorum fakat işlemcisi oyun açısından daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hayı değil aynı segmentte eşitler biraz keyfi ama NVIDIA tarafı VRAM açısından sakat.
CenQQ Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus Rog Strix B550M-F Wifi Ekran kartı: Asus Tuf Gaming RTX 3060 V2 12GB OC İşlemci: Ryzen 7 5700X Sıvı Soğutma: Msi Mag Coreliquid 240R V2 Ram: Kingstone Fury Best Argb CL18 3600MHz 16x2 SSD: Kingstone Fury Renegade 7.300/7.000MB/s1 KASA: Nzxt H5 Elite PSU: Gametech 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #36 Xecition18 dedi: Hocam AMD almadığım için linç yemek tuhaf oldu ama her neyse sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bundan önce ki sistemimde i5 12400 vardı ve pek memnun değildim. Amd o yüzden geçiş sağladım. Bu bir tercih, saygı duymak lazım
Xecition18 dedi: Hocam AMD almadığım için linç yemek tuhaf oldu ama her neyse sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bundan önce ki sistemimde i5 12400 vardı ve pek memnun değildim. Amd o yüzden geçiş sağladım. Bu bir tercih, saygı duymak lazım
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #37 yapiz dedi: VRAM yüzünden 1-2 taş çatlasın 3 yıl aynısı 4060 Ti içinde geçerli. Hayı değil aynı segmentte eşitler biraz keyfi ama NVIDIA tarafı VRAM açısından sakat. Genişletmek için tıkla... 2060 hala götürüyor hocam uzun süre gider diye düşünüyorum 4 5 yıl. CenQQ dedi: Hocam bundan önce ki sistemimde i5 12400 vardı ve pek memnun değildim. AMD o yüzden geçiş sağladım. Bu bir tercih, saygı duymak lazım Genişletmek için tıkla... Bende zaten bu yüzden F olanı seçtim aralarında fark olduğundan dolayı.
yapiz dedi: VRAM yüzünden 1-2 taş çatlasın 3 yıl aynısı 4060 Ti içinde geçerli. Hayı değil aynı segmentte eşitler biraz keyfi ama NVIDIA tarafı VRAM açısından sakat. Genişletmek için tıkla... 2060 hala götürüyor hocam uzun süre gider diye düşünüyorum 4 5 yıl. CenQQ dedi: Hocam bundan önce ki sistemimde i5 12400 vardı ve pek memnun değildim. AMD o yüzden geçiş sağladım. Bu bir tercih, saygı duymak lazım Genişletmek için tıkla... Bende zaten bu yüzden F olanı seçtim aralarında fark olduğundan dolayı.
CenQQ Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus Rog Strix B550M-F Wifi Ekran kartı: Asus Tuf Gaming RTX 3060 V2 12GB OC İşlemci: Ryzen 7 5700X Sıvı Soğutma: Msi Mag Coreliquid 240R V2 Ram: Kingstone Fury Best Argb CL18 3600MHz 16x2 SSD: Kingstone Fury Renegade 7.300/7.000MB/s1 KASA: Nzxt H5 Elite PSU: Gametech 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #38 yapiz dedi: VRAM yüzünden 1-2 taş çatlasın 3 yıl aynısı 4060 Ti içinde geçerli. Hayı değil aynı segmentte eşitler biraz keyfi ama NVIDIA tarafı VRAM açısından sakat. Genişletmek için tıkla... Evet vram konusunda sıkıntıları var bu bariz bir gerçek Xecition18 dedi: 2060 hala götürüyor hocam uzun süre gider diye düşünüyorum 4 5 yıl. Bende zaten bu yüzden F olanı seçtim aralarında fark olduğundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bir sene öncesine kadar gtx 950 5 ay öncesine kadar 1070 kullanıyordum. Cidden uzun süre götürecek ekran kartları RTX serisi Xecition18 dedi: 2060 hala götürüyor hocam uzun süre gider diye düşünüyorum 4 5 yıl. Bende zaten bu yüzden F olanı seçtim aralarında fark olduğundan dolayı. Genişletmek için tıkla... F sevmiyorum sevmeme sebebim dahili ekran kartı barındırmasıydı. Yoksa fiyat açısından gözüm kapalı 12400f tercihinde bulunurdum
yapiz dedi: VRAM yüzünden 1-2 taş çatlasın 3 yıl aynısı 4060 Ti içinde geçerli. Hayı değil aynı segmentte eşitler biraz keyfi ama NVIDIA tarafı VRAM açısından sakat. Genişletmek için tıkla... Evet vram konusunda sıkıntıları var bu bariz bir gerçek Xecition18 dedi: 2060 hala götürüyor hocam uzun süre gider diye düşünüyorum 4 5 yıl. Bende zaten bu yüzden F olanı seçtim aralarında fark olduğundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bir sene öncesine kadar gtx 950 5 ay öncesine kadar 1070 kullanıyordum. Cidden uzun süre götürecek ekran kartları RTX serisi Xecition18 dedi: 2060 hala götürüyor hocam uzun süre gider diye düşünüyorum 4 5 yıl. Bende zaten bu yüzden F olanı seçtim aralarında fark olduğundan dolayı. Genişletmek için tıkla... F sevmiyorum sevmeme sebebim dahili ekran kartı barındırmasıydı. Yoksa fiyat açısından gözüm kapalı 12400f tercihinde bulunurdum
Xecition18 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 648 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #39 CenQQ dedi: Evet VRAM konusunda sıkıntıları var bu bariz bir gerçek. Bir sene öncesine kadar GTX 950 5 ay öncesine kadar 1070 kullanıyordum. Cidden uzun süre götürecek ekran kartları RTX serisi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam çoğu oyunda 1080p oynadığım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. CenQQ dedi: Evet VRAM konusunda sıkıntıları var bu bariz bir gerçek. Bir sene öncesine kadar GTX 950 5 ay öncesine kadar 1070 kullanıyordum. Cidden uzun süre götürecek ekran kartları RTX serisi. F sevmiyorum sevmeme sebebim dahili ekran kartı barındırmasıydı. Yoksa fiyat açısından gözüm kapalı 12400F tercihinde bulunurdum. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı barındırmıyor F serisi.
CenQQ dedi: Evet VRAM konusunda sıkıntıları var bu bariz bir gerçek. Bir sene öncesine kadar GTX 950 5 ay öncesine kadar 1070 kullanıyordum. Cidden uzun süre götürecek ekran kartları RTX serisi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam çoğu oyunda 1080p oynadığım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. CenQQ dedi: Evet VRAM konusunda sıkıntıları var bu bariz bir gerçek. Bir sene öncesine kadar GTX 950 5 ay öncesine kadar 1070 kullanıyordum. Cidden uzun süre götürecek ekran kartları RTX serisi. F sevmiyorum sevmeme sebebim dahili ekran kartı barındırmasıydı. Yoksa fiyat açısından gözüm kapalı 12400F tercihinde bulunurdum. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı barındırmıyor F serisi.
CenQQ Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus Rog Strix B550M-F Wifi Ekran kartı: Asus Tuf Gaming RTX 3060 V2 12GB OC İşlemci: Ryzen 7 5700X Sıvı Soğutma: Msi Mag Coreliquid 240R V2 Ram: Kingstone Fury Best Argb CL18 3600MHz 16x2 SSD: Kingstone Fury Renegade 7.300/7.000MB/s1 KASA: Nzxt H5 Elite PSU: Gametech 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #40 Xecition18 dedi: Evet hocam çoğu oyunda 1080p oynadığım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum 1080p ile uzun süre sorun yaşamazsınız ama üstü için bir şey diyemem. Vramdan dolayı drop-lag sorunları yaşatacağı aşikar... Xecition18 dedi: Evet hocam çoğu oyunda 1080p oynadığım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Hocam ekran kartı barındırmıyor F serisi. Genişletmek için tıkla... Barındırmamasıydı yazacaktım kusuruma bakmayın
Xecition18 dedi: Evet hocam çoğu oyunda 1080p oynadığım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum 1080p ile uzun süre sorun yaşamazsınız ama üstü için bir şey diyemem. Vramdan dolayı drop-lag sorunları yaşatacağı aşikar... Xecition18 dedi: Evet hocam çoğu oyunda 1080p oynadığım için sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Hocam ekran kartı barındırmıyor F serisi. Genişletmek için tıkla... Barındırmamasıydı yazacaktım kusuruma bakmayın