RTX 3060 Ti ve i5-12500'lü sistem sadece PUBG oynarken kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RAM
32GB, 3200mhz 16x2
Ekran kartı
RTX 3060 TI
Anakart
MSI PRO h610m-b
İşlemci
I5-12500
Selam, PC'm sadece PUBG oynarken kapanıyor. Sistemde Marvel's Spider-Man Remastered ve Miles Morales, Minecraft RTX açık, Batman Arkham serisi ve God of War Ultra ayarlarda ve sistem bütün kaynaklarını kullanıp oynarken ve Intel Processor diagnostic tool, FurMark, user(bilgisayar sistem testi) adlı programda, AIDA64 Extreme sistem testi yaptım ve yine sistem bütün kaynaklarını kullandı hiçbir şey olmadı. Fakat PUBG lobiye girince bile sistem kendini resetliyor.

Kasam: Xigmatek lamıya 4x120mm X-Power 650W 80Plus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, PC'm sadece PUBG oynarken kapanıyor. Sistemde Marvel's Spider-Man Remastered ve Miles Morales, Minecraft RTX açık, Batman Arkham serisi ve God of War Ultra ayarlarda ve sistem bütün kaynaklarını kullanıp oynarken ve Intel Processor diagnostic tool, FurMark, user(bilgisayar sistem testi) adlı programda, AIDA64 Extreme sistem testi yaptım ve yine sistem bütün kaynaklarını kullandı hiçbir şey olmadı. Fakat PUBG lobiye girince bile sistem kendini resetliyor.

Kasam: Xigmatek lamıya 4x120mm X-Power 650W 80Plus.
Aklıma konunu görünce direk olarak Power geldi. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar genelde Power sorunu yaşıyordu, fakat diğer oyunlarda normal demişsin, bir arkadaşım aynı sorunu yaşamıştı ona ulaşıp nasıl çözüm bulduğunu soracağım. Buraya yazarım.

Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin. Bozuk oyun dosyalarından kaynaklanıyor olabilir.

Oyunu ana PC'm yerine başka bir PC'de kurdum ve 2 kez telefonda aktaramadım. .d fakat Ethernet kablosu ile atmıştım. Sanırsam dosyaları eksik veya bozuk aktardı.

Son düzenleme:
Şimdi sordum, PSU arızası varmış, işlemci ve ekran kartına yüklenen oyunlarda cihazı kapanıyormuş, Power garantiden değişmiş sorun çözülmüş.

Olacağını pek düşünmüyorum çünkü oyunlarda ekran kartı ve işlemcide tam olarak çalışıyor ve FPS'de ona göre değerini alıyor. PSU'dan kaynaklı olsaydı GoW ve Marvel's Spider-Man Remastered/Miles Morales'de sıkıntı çıkabilirdi🤔

Olacağını pek düşünmüyorum çünkü oyunlarda ekran kartı ve işlemcide tam olarak çalışıyor ve FPS'de ona göre değerini alıyor. PSU'dan kaynaklı olsaydı GoW ve Marvel's Spider-Man Remastered/Miles Morales'de sıkıntı çıkabilirdi🤔

MSI Afterburner ile anlık W değerlerini ve % olarak kullanımlarını görebilirsin, programı kurup testler yapar mısın?

MSI Afterburner ile anlık W değerlerini ve % olarak kullanımlarını görebilirsin, programı kurup testler yapar mısın?

Hocam maalesef direk kapandığı için PUBG yapamam fakat Marvel's Spider-Man Miles Morales ve God of War atabilirim ve önemli bir işim çıktı şimdi atamayabilirim.

Bilgisayarımın yeni başına geçtiğim ve geç cevap verdiğim için özür dilerim ve maalesef video kaydı atamıyorum fakat God of War'da ekran kartı 200W işlemci 42 W, Marvel's Spider-Man ekran kartı 180W, işlemci 50W, Marvel's Spider-Man Miles Morales ekran kartı 180W işlemci 50W kullanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı