Dostum aynı anakartı kullanıyorum BIOSTAR B550mh RAM'ler Crucial Ballistix 3200MHz 2x8 hemen hemen aynı sorunu yaşıyorum çok arada sırada da olsa. Problemin ankartta olduğuna emin misin düzeldi mi sorun? GameGaraj üzerinden RTX 3060 Ti ve Ryzen 5 3600Xli sistem aldım duruma göre kendime yeni anakart alıp bu dertten kurtulmak istiyorum. Yorumun benim için çok önemli.
Problemin ekran kartı driverlarından falan kaynaklandığını düşünüyordum da senin bu yazını gördükten sonra aynı ekran kartı ve anakartı kullanıyoruz. Ben işlemciyi stok fan ile kullanıyorum bu drop u yediğim zaman aynı şekilde FPS bu kadar düşüyor ve bunu sadece oyunda yaşamadım, bunu masaüstünde normal gezinirken veya YouTube'da video izlerken de yaşadım. Bu arada drop yediğim zaman sesli bir şey varsa video izliyorsam, müzik dinliyorsam veya sesli bir oyun oynuyorsam drop yediğim zaman aynı şekilde seste de kasm oluyor. Cevapların benim için çok önemli dostum 10.500 TL verdim sisteme eğer anakartsa gider alırım kurtulurum hiç sorun değil yeter ki sıkıntısız bir şekilde kullanabileyim.