Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 3 Haziran 2022 #31 ziya ama laz değil dedi: Arkadaşlar takas yapmak mantıklı mı işlemci R5 5600X. Kararsız kaldım bir de sıfır alacağım ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Değil.
ziya ama laz değil dedi: Arkadaşlar takas yapmak mantıklı mı işlemci R5 5600X. Kararsız kaldım bir de sıfır alacağım ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Değil.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.892 Çözümler 24 Yer Antalya 3 Haziran 2022 #32 ziya ama laz değil dedi: Arkadaşlar takas yapmak mantıklı mı işlemci R5 5600X. Kararsız kaldım bir de sıfır alacağım ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Yapılmaz. Başa baş olsa bile düşünülmesi lazım ki üstüne para vermekten bahsediyorsun. Benzer performans veren 3060 Ti'dan 6750 XT'ye geçilmez.
ziya ama laz değil dedi: Arkadaşlar takas yapmak mantıklı mı işlemci R5 5600X. Kararsız kaldım bir de sıfır alacağım ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Yapılmaz. Başa baş olsa bile düşünülmesi lazım ki üstüne para vermekten bahsediyorsun. Benzer performans veren 3060 Ti'dan 6750 XT'ye geçilmez.
Z ziya ama laz değil Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #33 KeyN_N dedi: Yapılmaz. Başa baş olsa bile düşünülmesi lazım ki üstüne para vermekten bahsediyorsun. Benzer performans veren 3060 Ti'dan 6750 XT'ye geçilmez. Genişletmek için tıkla... Benzer performans vermiyor baktığım videolarda 20 FPS yakın fark var. Yada 15 fps
KeyN_N dedi: Yapılmaz. Başa baş olsa bile düşünülmesi lazım ki üstüne para vermekten bahsediyorsun. Benzer performans veren 3060 Ti'dan 6750 XT'ye geçilmez. Genişletmek için tıkla... Benzer performans vermiyor baktığım videolarda 20 FPS yakın fark var. Yada 15 fps
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.892 Çözümler 24 Yer Antalya 3 Haziran 2022 #34 ziya ama laz değil dedi: Benzer performans vermiyor baktığım videolarda 20 FPS yakın fark var. Ya da 15 FPS Genişletmek için tıkla... Kaynak? Bu bahsettiğin fark ağır AMD tabanlı olan RE Village, AC Walhalla gibi oyunlarda olur anca. Genel dengeli optimizasyona sahip oyunlarda 5'i FPS geçmez fark.
ziya ama laz değil dedi: Benzer performans vermiyor baktığım videolarda 20 FPS yakın fark var. Ya da 15 FPS Genişletmek için tıkla... Kaynak? Bu bahsettiğin fark ağır AMD tabanlı olan RE Village, AC Walhalla gibi oyunlarda olur anca. Genel dengeli optimizasyona sahip oyunlarda 5'i FPS geçmez fark.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 3 Haziran 2022 #35 ziya ama laz değil dedi: Benzer performans vermiyor baktığım videolarda 20 FPS yakın fark var. Yada 15 fps Genişletmek için tıkla... Sen kendini kandırmak için bahane ariyon.
ziya ama laz değil dedi: Benzer performans vermiyor baktığım videolarda 20 FPS yakın fark var. Yada 15 fps Genişletmek için tıkla... Sen kendini kandırmak için bahane ariyon.