RTX 3060 Ti VS. 2080 Ti

Bütçe
yok
Aradaki fiyat farkına değmez hocam. İş konusuna bir şey diyemem lakin oyun oynayan adam için arada ki fiyat farkına kesinlikle değmez.

Farka değmez ancak dediğim gibi fiyatlar aynı ise dedim. Eğer 3070 ile aynı fiyat olursa yine 2080 Ti.

3070 çok rahat tokatlıyor ama neyse siz sonuçta daha iyi biliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3070'ten güçlü demedim ancak VRAM sayesinde aynı fiyata yine 2080 Ti. Oyun performansı olarak 3070 ve 2080 Ti aynıdır. İş konusunda 2080 Ti daha önde. VRAM'de önde. Zaten 2080 Ti eğer aynı fiyata bulunursa alınır ek para ödeyip almak saçma. Eğer fiyatları aynı ise 2080 Ti alınır.

Farka değmez ancak dediğim gibi fiyatlar aynı ise dedim. Eğer 3070 ile aynı fiyat olursa yine 2080 Ti.
Fiyatların aynı olması neredeyse imkansız. Zaten RTX 3070 daha önde olmasına rağmen şu an aralarında 9000 TL'ye yakın fiyat farkı var.

3070, 2080 Ti'den yüzde 7 daha performanslı.
Kaynak: NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Specs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…