Cogunlukla oyun icin aliyorum cok guzel bir kart bunuda dusunmedim degil cok arastirdim ama amd kart almak istemiyorum watman hatasi vb. Isi sansa birakmak istemiyorum.birde dlss,rtx nvidia broadcast falan bana lazim olacak onerin icin sagol dostum@emrekrklc Ayrıca amaç oyunsa şuna da bakılabilir;
3080'e rakip bir kart.XFX RX 6800 XT Speedster Merc 319 RX-68XTALFD9 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XFX RX 6800 XT Speedster Merc 319 RX-68XTALFD9 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XFX RX 6800 XT Speedster Merc 319 RX-68XTALFD9 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 18.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Soğutma olarak da memnunum not düşmek isterim gerisi sizin tercihiniz sadece 3 fanlı modeller tercih etmenizi tavsiye ederimPerformans olarak farketmeyecegini biliyorum
Dostlar ekran karti hakkinda konusuruyoruz ama islemciye gelince 5700X dusunuyordum ama onun yerine 5600X yapip RAM'leri 32 GB yukseltsemmi diye dusunmuyor da degilim1080p icin 5600X 3070 ve 3070 Ti besliyordu diye hatırlıyorum
Onerin icin cok tesekkur ederim dostum hakkin var ama amd tercih etmeyecegim@emrekrklc
WattMan, RX 5000 serisinde sıkça rastlansa da 6000 serisinde az rastlanıyor. WattMan hatasının nedeni sadece kart değildir. Herhangi bir donanım hatası sonucu ekran kartının kendini varsayılan ayarlara sıfırlamasına WattMan denir aslında. Buna stabil olmayan OC bile örnek verilebilir. Bunlar çözülebilen sorunlar. Konu açarsın, sorununu belirtirsin. Ben veya diğer bilgili üyeler yardım eder. Çözülür. WattMan hatası çözülemeyecek sorun değil.
Onun dışında donanımsal üretim hatası olabilir ki bu zaten marka fark etmeksizin her kartta olabilir.
Ayrıca 6800 XT'de de Ray Tracing var. DLSS rakibi FSR 2.0 geldi, onu da buradan inceleyebilirsin.Rehber: WattMan hatası
Selamlar. Forumda sık sık Wattman konularıyla karşılaşıyorum. Ben de her konuya aynı cevapları vermek yerine detaylı bir rehber hazırlamak daha doğru olur diye düşündüm. Umarım işinize yarar. Not: Eğer sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü, ayrıca rehberde bulduğunuz eksik veya yanlış kısımları...www.technopat.net
NVIDIA Broadcast sırf kart seçme konusunda büyük bir etken mi tartışılır. Bence değil.AMD FSR 2.0 Quality & Performance Review - The DLSS Killer
We're reviewing AMD's new FSR 2.0 upscaling technology, which offers amazing image quality improvements that are able to match the visual finesse of NVIDIA's DLSS. The great thing is that the new FSR doesn't require any special hardware and works even on NVIDIA GeForce and Intel.www.techpowerup.com
Photoshopla ve sony vegasla falan ugrasiyorum ara sira onun icinOyun için 32 GB RAM gereksiz 16 yeterli olur.
Onerin icin cok teşekkür ederim dostum hakkin var ama AMD tercih etmeyecegim
Photoshop'la ve Sony Vegas'la falan ugrasiyorum ara sira onun icin
Dusuk kalabilir.750 W gecersen daha iyi olur riske atma o.c vb hesaba katincaBende XPG Core Reactor 650W var 3070 ya da 3070 Ti için düşük kalır değil mi?
3060ti de sıkıntı yaratırmi peki daha yeni aldım psu yuDusuk kalabilir.750 W gecersen daha iyi olur riske atma o.c vb hesaba katinca