RTX 3060 Ti vs RTX 3070

Geçen hafta da 4700’e satacaktım. Alıcı koronaya yakalandı. Bilmiyorum. Belki Gaming X Trio olduğu için daha çok rabet görüyordur.

Artık bir MSI almayacağıma yemin etmiş durumdayım ASUS yada Gigabyte ürünlerini alırım sadece.
Hem aşırı ısınıyor hem de çok yazılım sorunları yaşatıyor. Bunu yayıncılarda biliyor mesela wtcn önceden MSI kart kullanıyordu bilgisayarda oyun oynarken hata veriyordu oyun, ASUS ürünleri ile değiştirdi bilgisayar ile bir sıkıntısını bile söylemedi 1 senedir.
ASUS ROG STRIX B550-E GAMING anakart aldığımdan beri supremefx S1220A codec kalitesi olsun, yazılım stabilitesi olsun, Performans'ı olsun aşık etti eğer ROG STRIX veya TUF serilerine param çıkışmaz Gigabyte Master veya OC Pro alacağım.

Son düzenleme:
ekran kartı yazılımın firmalarla alakası yok ...sen nvidianın yada amdnin sitesinden driverlarını indir.kur kullan.
bence alınacak tek kart msıdır.hepsini kullandım.msı tek geçerim.asusun kartları oyuncak gibi gigabyte zaten bakmam bile fan çok uyduruk sert plastik çabuk kırılıyor...msı gaming trıo serisindeki soğutma hiç birinde yok.eğer o kart ısınırsa inanın diğerleri yanar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…