RTX 3060 Ti vs RTX3070

Bu nasıl komik bir yorum ya yani bana diyorsun ki aynı şey sen salaksın o yüzden fazla para ödüyorsun ASUS alan herkes gerizekalıdır. Çünkü ben akıl zenginiyim demek istiyorsun anladığım kadarıyla, daha testi yapılmamış kartlarla gelip ASUS TUF kalitesine eşit diyorsun ne olur biraz araştırıp öyle gel rica ediyorum.

Madem bu kadar bilgilisin neden konu açıyorsun? Yardımcı olmaya çalışanları tersleyeceksen git üzerinde ASUS yazıyor diye 1000 TL fazla ver.

Benim derdim hangisi daha ucuzsa onu alim mi konu bu mu?
Konu 2.elde satarken hangisi daha az zararla satarım.
Sence ASUS yazıyor diye mi seçiyorum ASUS kartı?

Nvidia kartlar stabil ve az ısınan kartlar zaten. Galax ve diğer markalarda diğerlerine göre daha alınası kartlar, arada 10°'lik fark ve ASUS diye 1000-1500 lira vermek ne kadar mantıklı ?
İkinci elde alacak olan adam markaya değil kart'ın nasıl kullanılmış olduğuna bakar.

Hangisini seçersin bilmem ama kısa sürede satacaksan marka takıntısı yapan alıcıları hesaba katıp daha bilinen bir markalı kart alırsan daha iyi olur. Diğer türlü kart uzun süre elinde kalabilir.

Bende aslında tam bu yüzden arada kaldım yoksa Palit 3070 iyi bir kart zaten testleride belli.

Peki sizce Palit 3060 Ti Gaming OC modeli 3070 kadar iyi mi?
Ben herhangi bir test bulamadım ama biliyorsanız gördüyseniz linklerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…