A Altuğ karatekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 1.135 Çözümler 2 13 Haziran 2023 #31 Neshter dedi: Ne üdüğü belirsiz programlar, dosyalar barındırmamak. AMD Radeon sürücüleri NVIDIA'ya kıyasla biraz daha narin oluyor ama kullanmasını bildiğimiz taktirde yarı yolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım öyle garip programlarım yok hepsi lisanslı xd
Neshter dedi: Ne üdüğü belirsiz programlar, dosyalar barındırmamak. AMD Radeon sürücüleri NVIDIA'ya kıyasla biraz daha narin oluyor ama kullanmasını bildiğimiz taktirde yarı yolda bırakmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım öyle garip programlarım yok hepsi lisanslı xd
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #32 Altuğ karatekin dedi: Anladım öyle garip programlarım yok hepsi lisanslı xd Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o halde.
Altuğ karatekin dedi: Anladım öyle garip programlarım yok hepsi lisanslı xd Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o halde.
saitamaGO Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #33 Mike_Wazowski dedi: Hocam konudan bağımsız bende RX6700XT Dual kullanıyorum. Rainbow 6 oynuyorsan son güncelleme ile kaç FPS alıyorsun. Genişletmek için tıkla... 250 - 230 arası bir şey alıyorum.
Mike_Wazowski dedi: Hocam konudan bağımsız bende RX6700XT Dual kullanıyorum. Rainbow 6 oynuyorsan son güncelleme ile kaç FPS alıyorsun. Genişletmek için tıkla... 250 - 230 arası bir şey alıyorum.