RTX 3060 Ti vs RX 6700XT

Merhaba çok kısa bir sorum olacak sizce 3 fanlı Gigabyte 8 GB 3060 Ti mı (2. el) yoksa sıfır 3 fanlı 6700XT mi parasına göre yargılamayalım sadece performans odaklı bir eleştiri olursa sevinirim.

Bütçe nedir?

Hocam onları tam olarak bilmiyorum arkadaşım arasında sohbet ederken öyle bir konu geçmişti bende foruma sorayım dedim ama elimde sadece gost of Tsushima da denenmiş kayıt var

"3060 Ti daha iyi oğlum" falan diyen olursa da "yav he he" de geç. NVIDIA bile ışık hızıyla bu jenerasyonu eziklemeye çalışmıştı FG üzerinden. Ailesinin sokağa attığı çocuk gibi.

Hocam bütçe değil de karşılaştırma diyelim performans açısından.

RX 6700 XT. Ancak tahminimce yerel bir mağazadan alıyorsunuz ve fiyatları çok yüksek. Siz bütçe verin ekran kartı/sistem için biz daha iyisi varsa önerelim alıp almamak size kalmış.

RX 6700 XT. Ancak tahminimce yerel bir mağazadan alıyorsunuz ve fiyatları çok yüksek. Siz bütçe verin ekran kartı/sistem için biz daha iyisi varsa önerelim alıp almamak size kalmış.

Hocam aslında almıyıcam arkadaşım arasında bir shobet oldu kimin ekran kartı daha iyidir diye bende foruma sormak istedim o yüzden yoksa bende RX 6700 XT var.

Hocam aslında almıyıcam arkadaşım arasında bir shobet oldu kimin ekran kartı daha iyidir diye bende foruma sormak istedim o yüzden yoksa bende RX 6700 XT var.

RX 6700 XT her türlü daha iyi o zaman. DLSS3.0 RTX3000 serisine gelseydi belki diyebilirdik ancak gelmediği için RX 6700 XT içinden geçer.

İlk olarak oynadığın oyunları söylesen keşke dlss ray tracing olan oyunlarda 3060 ti fark atıyor saf güç ve vram konusunda rx 6700 xt daha iyi şu videoda her şeyi anlatıyor zaten
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam öyle zorlayacak oyunlar oynamıyorum maksimum şu ana kadar Red Dead Redemption 2 oynadım.

RX 6700 XT, 3070'i bile yer yer çok ağır farkla geçebiliyor.
Sadece performans değerlendirmesi istediğini için özetle durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…