Merhaba çok kısa bir sorum olacak sizce 3 fanlı Gigabyte 8 GB 3060 Ti mı (2. el) yoksa sıfır 3 fanlı 6700XT mi parasına göre yargılamayalım sadece performans odaklı bir eleştiri olursa sevinirim.
Hocam onları tam olarak bilmiyorum arkadaşım arasında sohbet ederken öyle bir konu geçmişti bende foruma sorayım dedim ama elimde sadece gost of Tsushima da denenmiş kayıt var
"3060 Ti daha iyi oğlum" falan diyen olursa da "yav he he" de geç. NVIDIA bile ışık hızıyla bu jenerasyonu eziklemeye çalışmıştı FG üzerinden. Ailesinin sokağa attığı çocuk gibi.
RX 6700 XT. Ancak tahminimce yerel bir mağazadan alıyorsunuz ve fiyatları çok yüksek. Siz bütçe verin ekran kartı/sistem için biz daha iyisi varsa önerelim alıp almamak size kalmış.
RX 6700 XT. Ancak tahminimce yerel bir mağazadan alıyorsunuz ve fiyatları çok yüksek. Siz bütçe verin ekran kartı/sistem için biz daha iyisi varsa önerelim alıp almamak size kalmış.
Hocam aslında almıyıcam arkadaşım arasında bir shobet oldu kimin ekran kartı daha iyidir diye bende foruma sormak istedim o yüzden yoksa bende RX 6700 XT var.
Hocam aslında almıyıcam arkadaşım arasında bir shobet oldu kimin ekran kartı daha iyidir diye bende foruma sormak istedim o yüzden yoksa bende RX 6700 XT var.
İlk olarak oynadığın oyunları söylesen keşke dlss ray tracing olan oyunlarda 3060 ti fark atıyor saf güç ve vram konusunda rx 6700 xt daha iyi şu videoda her şeyi anlatıyor zaten
İlk olarak oynadığın oyunları söylesen keşke DLSS Ray Tracing olan oyunlarda 3060 Ti fark atıyor saf güç ve VRAM konusunda RX 6700 XT daha iyi şu videoda her şeyi anlatıyor zaten.