Yazılım vs geçtim RX 6800 tokatı koydumu bayar RTX 3060 Ti modelini aynı klas değiller. RTX 3070 ve Ti deseydin belki derdim ama AMD tabanlı oyunlarda 3080 ile başa baş bir kart.
Ben de AMD kullanıyorum ufak tefek sıkıntıları olabilir ama şuraya 6800 dururken 3060 Ti dedirtecek ne yaşattı size 6800 yazılımsız bile 3060 Ti'la kıyaslanmaz.
Ben de AMD kullanıyorum ufak tefek sıkıntıları olabilir ama şuraya 6800 dururken 3060 Ti dedirtecek ne yaşattı size 6800 yazılımsız bile 3060 Ti'la kıyaslanmaz.
Tamam da sizin kart nere yeni kartlar nere çoğu sorun 6000 serisiyle en düşük seviyeye indi sorun yok demiyorum var ben de kullanıyorum çünkü ama buradaki fark sizin deneyiminizden çok farklı bir seviye.
Hocam bırakın AMD milliyetçiliğini kardeşim RX6600 kullanmasa size inanabilirdim daha geçen eve gittiğimde çocuk salya sümük bir vaziyette siyah ekran sorunu ile uğraşıyordu. Vaziyet gayet açık.
Hocam bırakın AMD milliyetçiliğini kardeşim RX6600 kullanmasa size inanabilirdim daha geçen eve gittiğimde çocuk salya sümük bir vaziyette siyah ekran sorunu ile uğraşıyordu. Vaziyet gayet açık.
Büyük oyunu bozdun. Aslında hepimiz siyah ekran ve WattMan sorunu almamıza rağmen bunları görmezden gelip ''AMD milliyetçiliği (?)'' yapıyoruz. Seni ikna edemediğimiz için AMD bu ay maaşımızdan yüzde yirmi kesinti yapacak. Beğendin mi yaptığını?
Büyük oyunu bozdun. Aslında hepimiz siyah ekran ve WattMan sorunu almamıza rağmen bunları görmezden gelip "AMD milliyetçiliği (?)" yapıyoruz. Seni ikna edemediğimiz için AMD bu ay maaşımızdan yüzde yirmi kesinti yapacak. Beğendin mi yaptığını?
Hocam ben de AMD kullanıyorum neyin edebiyatı bu? Şirketin avukatı gibi gelmişsiniz savunma yapıyorsunuz iyiye iyi kötüye kötü demeyi bir öğrenemediniz gitti.
Hocam ben de AMD kullanıyorum neyin edebiyatı bu? Şirketin avukatı gibi gelmişsiniz savunma yapıyorsunuz iyiye iyi kötüye kötü demeyi bir öğrenemediniz gitti.
Sen desen ki RX 400 - 500 ve RX 5000 serileri sorunlu sana kimse gelip gikini cikarmaz. Ama sen direkt AMD sorunlu dedigin icin arkadas her defasinda sana anlatmaya calismis bunun yanlis oldugunu. AMD'nin yazilimsal problemleri gittikce azaldi, RX 6000 serisinde iyi bir noktaya geldi. Simdilik RX 7000 kartlarinda da hic sorun gormedim. RX 6800 ile 3060 Ti arasinda asiri fark var. 6800 alip gerekirse biraz ugrasarak devam etmek en iyisi.