Bütçe
6000
Hiç mi video izlemiyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son güncellemelerle o iş değişti. Buradaki videodan bakarsanız bariz fark var aralarında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim karar verilmiştir RTX 3060 Ti kcmehxlshxls tabii ki de hayır RX 6700 XT

Ya arkadaşlar bir şey daha soracağım

RTX 2080 Super mi RX 6700 XT mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim karar verilmiştir RTX 3060 Ti kcmehxlshxls tabii ki de hayır RX 6700 XT

Ya arkadaşlar bir şey daha soracağım

RTX 2080 Super mi RX 6700 XT mi?
6700 xt daha yeni bir kart. Aralarında aman aman fark yok. 6700 xt derim.

Hocam benim attığımda da zaten 3060ti'ın önünde. Rakibi olması geride olduğu anlamına gelmiyor. 3060ti ile çok benzer performans gösterip azıcık önüne geçiyor ama 3070'e yaklaşacak bir kart değil eğri oturup doğru konuşalım. Sizin attığınız videoda da azar azar önünde geziyor genelde. 3060ti ile kıyaslanırsa çok f/p bir kart, bu yüzden ben de sık sık öneriyorum ama 3070 rakibi değil.

Evet hocam zaten önceki mesajımda ikisi arasında konumlanmış demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…