RTX 3060 Ti yanına alınacak işlemci önerisi?

• Konuyu başlatan DaxiA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 403
Bütçe
10.000

DaxiA

Hectopat
Merhaba,

İşlemcim i5-10400F fakat eskidiğini düşünüyorum bu sebeple daha iyi bir işlemci almak istiyorum, bu düşünceye girmemin sebebi "Rust" oynamaya başladım ve istediğim FPS oranlarına ulaşamıyorum, ekran kartımın yeterli olduğunu düşünüyorum fakat işlemci sanırım yeterli değil.

Değerli önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart değiştirmek istemiyorsanız 11600k veya 11700k bakabilirsiniz.

Önerileriniz için teşekkür ederim, söylediğim gibi yeni nesil bir işlemciye geçmek istiyorum ve en azından 2-3 sene kadar beni götürmesini istiyorum.

Bütçe var anakart ve işlemci önerisinde bulunabilir misiniz ?

Önerileriniz için teşekkür ederim, söylediğim gibi yeni nesil bir işlemciye geçmek istiyorum ve en azından 2-3 sene kadar beni götürmesini istiyorum.

Soket değişimi ne oluyor tam olarak acaba ?
Eldekileri satıp DDR5 anakart, RAM ve AM5 işlemci, işlemci olarak da minimum 7500F geçmeniz daha doğru olur o zaman.

Öneriler için teşekkürler

ram 32 gb ve işlemcide fan olmadığı için ekstra fan almam gerekiyor mu gerekiyorsa hangisin almalıyım acab ?

Öneriler için teşekkürler

ram 32 gb ve işlemcide fan olmadığı için ekstra fan almam gerekiyor mu gerekiyorsa hangisin almalıyım acab ?
Kış ayındayız kasanız mesh ise bir süre götürür. Ama bütçeniz varsa DARK x123 fan yeterli olacaktır. Uygun zaten çok pahalı değil. Ram yine size kalmış bütçeniz varsa yapabilirsiniz. 10K dediniz attıklarım 11700 tuttu. Ram ve fan desteğiyle 14 15i bulabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı