RTX 3060 ticaret için alınır mı?

:D Ne kadar masum bir düşünce. Bol şans dilerim.

Sen ne düşünüyorsun keşke kırıcı olmak yerine nedenini yazsaydın.
Kırıcı bir şey söylemedim, kötü birşey de demedim, aksine bol şans diledim. Masumane de iyimser anlamındaydı, işler pek planlandığı gibi olmuyor her zaman. Böyle birşey için kendi paran yerine babanın parasını kullanacak olman sıkıntı, işlerin planladığın gibi gidip gitmeyeceği belli değil, oldu ki zarar ettin sorumluluğu alabilecekmisin? Böyle şeyleri kendi paranızla yapın. Çevrenizdeki insanları zora sokmayın. Ben böyle düşünüyorum. Fikrine gelirsek mantıklı bir fikir ama 3060'ın o fiyatlarda çıkacağını düşünmen en büyük masumane düşünce. 3060 çıkınca %90 havada kapılacak ucuzdan almayı bırak alabilecekmisin belli değil. Umarım işin rast gider.

Kırıcı bir şey söylemedim, kötü bir şey de demedim, aksine bol şans diledim. Masumane de iyimser anlamındaydı, işler pek planlandığı gibi olmuyor her zaman. Böyle bir şey için kendi paran yerine babanın parasını kullanacak olman sıkıntı, işlerin planladığın gibi gidip gitmeyeceği belli değil, oldu ki zarar ettin sorumluluğu alabilecek misin? Böyle şeyleri kendi paranızla yapın. Çevrenizdeki insanları zora sokmayın. Ben böyle düşünüyorum. Fikrine gelirsek mantıklı bir fikir ama 3060'ın o fiyatlarda çıkacağını düşünmen en büyük masumane düşünce. 3060 çıkınca %90 havada kapılacak ucuzdan almayı bırak alabilecek misin belli değil. Umarım işin rast gider.

Babam ticaretle uğraşan birisi zaten zora sokmakla ilgisi yok ona kazandırtacağım kendime değil olanları anlatacağım kafasına yatarsa zaten kendisi yapmak ister.

Konuyu da fikir danışmak için aldım fakat Ethereum'un düşme tehlikesi olacağını söylediklerinden büyük ihtimalle yapmayacağım.

Dipnot: Kızgın vs. atacaklar usulca konudan çıkabilir; miningçiler gibi 5 10 tane kart almayacağım.
Öyle bile olsa kimse karışamaz. Paran var ki alıyorsun, milleti düşünmek zorunda değilsin kendi ihtiyacın için.

Yığılma olacağından dolayı ilk geldiğinde stokların biteceğini düşünüyorum ama kâr amaçlı alıp kenara koyacaksan bir şey diyemem yatırım tavsiyesine girer bu.

3060 satışa sunulduğunda stoklar maksimum 1 saat içinde tükenecek bence. Kartı 5000’e koysalar da alacak adam var 7500’e koysalar da. Fiyat konusunu asla bilemeyiz. Tek tavsiyem hızlı davranmanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı