RTX 3060 Ti’dan 2070S’e geçilir mi?

3600X ile 3070'te darboğaz almıyorum. 3600X ile 3600 arasında da daha düşük bir kartta yüksek darboğaz yapacak bir fark yok. Sorunun başka bir parçadan kaynaklı olduğunu ya da çözünürlükle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Muhtemelen siz 1440P çözünürlükte kullanıyorsunuz. Monitörüm 1080P. Fakat yine de geçmenin bir mantığı yok gibi gözüküyor. Şimdiki aklım olsa satıp geçmezdim fakat bir daha uğraşmaya değmez gibi.

Sanal çözünürlük ile ekran çözünürlüğünü 2K'ya çıkarabilirsiniz ya da oyun ayarlarından işleme çözünürlüğünü.

Bence satmayın bir alt sisteme geçeceğinize biraz para biriktirir elinizdeki monitörü satar ve 2K monitör alırsınız. Yapmayın yani gözünüzü seveyim çok üzülürüm

Sanırım haklısınız. Darboğaz olsa bile daha düşük karta geçmeye gerek yok. En az 6-7 ay işlemci veya diğer parçaları değiştiremeyeceğim fakat yine de mantıksız gibi gözüküyor. Fikirleriniz için teşekkür ederim. Sanal çözünürlükle idare etmeye çalışacağım.

Darboğaz yapmasının bir zararı yok ki varsın yapsın sonuçta size işinizi görecek FPS veriyor darbogaz yapınca ekran kartının ömrü azalmıyor ki ya da ille ekran kartı yüzde 99 kullanılacak diye bir kaide yok aksine serin çalışır darbogaz varsa limitlerinde çalışmaz makine. Darbogaz işine bence takılmayın ileride 5600 alırsınız bir mucize olur da ucuzlar da belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…