Tunafxqwe Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 RTX 3060. R5 5600X. 32 GB RAM. 500W PSU. Bu sistemle RTX ekran kartımın sürümünü güncelledim ondan sonra bu hatayı aldım unsupported Graphics Card diye çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2024
RTX 3060. R5 5600X. 32 GB RAM. 500W PSU. Bu sistemle RTX ekran kartımın sürümünü güncelledim ondan sonra bu hatayı aldım unsupported Graphics Card diye çözümü nedir?
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.864 Çözümler 6 20 Ağustos 2024 #2 Bu hatayı nerede alıyorsunuz, yeterli detay yok. Hangi oyunda, hangi uygulamada? Windows'un kendisinde mi? Bu detayları paylaşın yardımcı olalım. Artı 0 Eksi
Bu hatayı nerede alıyorsunuz, yeterli detay yok. Hangi oyunda, hangi uygulamada? Windows'un kendisinde mi? Bu detayları paylaşın yardımcı olalım.
KS KS Tunafxqwe Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #3 BlackRazorX dedi: Bu hatayı nerede alıyorsunuz, yeterli detay yok. Hangi oyunda, hangi uygulamada? Windows'un kendisinde mi? Bu detayları paylaşın yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Oyunda değil Epic Games bu hatayı vermişdi. Artı 0 Eksi
BlackRazorX dedi: Bu hatayı nerede alıyorsunuz, yeterli detay yok. Hangi oyunda, hangi uygulamada? Windows'un kendisinde mi? Bu detayları paylaşın yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Oyunda değil Epic Games bu hatayı vermişdi.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.864 Çözümler 6 20 Ağustos 2024 #4 Sürücüleri manuel kurduysanız DDU ile kaldırın, GeForce Experience yazılımı ile Game Ready sürücülerini otomatik olarak güncelleyin. Epic Games clientini baştan kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Sürücüleri manuel kurduysanız DDU ile kaldırın, GeForce Experience yazılımı ile Game Ready sürücülerini otomatik olarak güncelleyin. Epic Games clientini baştan kurmayı deneyin.