RTX 3060 V2 OC 12 GB vs RX 6700 XT Dual 12 GB

RX 6700 XT için 15-16 civarını çıkarmanız gerekmekte. RTX 3060 Ti yani RX 6700 XT bandında bir kart ise 17-189 civarından başlıyor. RX 6700 XT Daha yüksek performansa ve daha düşük fiyata sahip. Yeni bir sistem konusu açın indirimli bir hazır kasa sunayım.

Düz kullanıcıysan, genellikle Online oyunlar oynar, arada da 3A oyunları orta ayarlarda oynarım diyorsan 3060 al. Genellikle 3A oyunlar oynuyorsan ve ufak tefek problemleri çözerim diyorsan 6700 XT al.
Valorant ve csgo haricinde oynadığım öyle büyük oyunlar yok oynayacağımıda sanmıyorum

İki kartta güçlü. Ama RTX 3060'ın denki RX 6600. 6700 XT ile kıyaslamam bile. Bende AMD kullanıcısı olarak bazen driverlardan sıkıntı çektim mi? Evet çektim ama f/p için AMD tercih ederdim. Şuan driver problemleri yok. NVIDIA'da DLSS güzel bir teknoloji AMD'de FSR var oda gelişim aşamasında.

VRAM olarak ikisinin de problemi yok lakin güç olarak RX 6700 XT daha güçlü. RX 6700 XT alın, bende kullanıyorum herhangi bir problemi yok.

Hocam selam bende şu an 6700 XT ya da 3060 12 GB almayı düşünüyorum şu an elimde RX570 var ve WattMan hatası alıyorum sürekli 6700 XT de böyle bir sorunun oluyor mu? oldu mu ?

RX 6800 kullanıyorum. Daha önce neden Nvidia kullanmışım ben diye düşündürtüyor adama. Hiç sorun yaşamadım. Nvidia dlss teknolojisini kullanmıyorum. Sadece online FPS oyunları oynuyorum. Bana kas gücü gerekli. Ki sizin de saydığınız oyunlar o tür oyunlar. AMD almanızı tavsiye ederim.

Hocam selam, bende şu an 6700 XT ya da 3060 12 GB almayı düşünüyorum şu an elimde RX570 var ve WattMan hatası alıyorum sürekli 6700 XT de böyle bir sorunun oluyor mu? Oldu mu?

Son sürümde birkaç kez anlık kilitlenme sorunu yaşadım aldığımdan beri harici hiçbir sorun olmadı. Performansı da iyi, 3060 almanız taraftarı değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…