RTX 3060 ve 1080p sistem mi? RTX 3070 ve 2K sistem mi?

gokbuluttoprak

Centipat
Daha fazla  
Vallahi 27" çok büyük olduğundan köşelerdeki FPS oyunların mesela CS:GO gibi oyunların bildirimi gözükmüyor. Kafamı oraya kaldırasıya kadar oyun biter.
O sebepten ötürü 24" almaya karar verdim fakat RTX 3060 Ti veya RTX 3070 alacağım. Bu yüzden de 2K monitör almam gerek diye düşündüm ama 2K 24" piyasada neredeyse yok denecek kadar az. O yüzden ne yapacağıma karar veremedim. Yardımcı olur musunuz? Mesela RTX 3060 alıp 1080p sistem kurmak mı mantıklı yoksa RTX 3070 alıp 2K (27") sistem kurmak mı? Dediğim gibi 27" çok aşırı büyük yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bütçe 2K sistem olursa 4000 TL 1080p sistem olursa 2500 TL.
Arkadaşlar başlığa aldırmayın merak ettiğim konu 27" o kadar büyük ki 24" almak istiyorum ama RTX 3060 Ti veya RTX 3070 alacağım. Bu yüzden de 2K monitör almam gerek diye düşündüm ama 2K 24" piyasada neredeyse yok denecek kadar az. Ne yapmalıyım.

Son düzenleme:
Ben 27" kullanıyorum. Oyunlarda çok tryhard bi havada değilim o yüzden hiç rahatsız etmedi. Geri kalan her şeyde bence kesinlikle büyük olması avantajlı. 27 al geç

Ben 27" kullanıyorum. Oyunlarda çok tryhard bir havada değilim o yüzden hiç rahatsız etmedi. Geri kalan her şeyde bence kesinlikle büyük olması avantajlı. 27 al geç.

Hocam peki AOC CQ27g2u modeli mi yoksa ASUS VG27aq mu ben şahsen Curved sevmiyorum ve boya göre ayarlanmasını isterim o yüzden ASUS diyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı