Ayarları yükseltirken çoklu CPU kullanımını açıyorsunuz. Ayarları düşürürken de kapatıyorsunuz. Yapmanız gereken şey ayarları düşürüp çoklu CPU kullanımını açmak.
Ayarları yükseltirken çoklu CPU kullanımını açıyorsunuz. Ayarları düşürürken de kapatıyorsunuz. Yapmanız gereken şey ayarları düşürüp çoklu CPU kullanımını açmak.
Düşük ayarlarda GPU kendini tam gücünde kullanmadığı için FPS değerin düşer. Grafikleri yükselterek daha yüksek performans alabilirsin. Fakat CS:GO grafik kartını sen manual bir takım şeyler yapmadıkça asla ve asla %100 kullanmayacak bir oyun.
Düşük ayarlarda GPU kendini tam gücünde kullanmadığı için FPS değerin düşer. Grafikleri yükselterek daha yüksek performans alabilirsin. Fakat CS:GO grafik kartını sen manual bir takım şeyler yapmadıkça asla ve asla %100 kullanmayacak bir oyun.
Dediğinizi anlıyorum fakat GPU kullanımından bahsettim. Örneğin ben RTX 2060 ile orta ayarlarda 300 350 FPS alıyorum. GPU kullanımı %60 %70. Bahsettiğim şey bu. Ayarları düşürdükçe grafik kartı kullanımı düşeceği için mantıken FPS değeri de ya düşecek ya da sabit kalacak.
Dediğinizi anlıyorum fakat GPU kullanımından bahsettim. Örneğin ben RTX 2060 ile orta ayarlarda 300 350 FPS alıyorum. GPU kullanımı %60 %70. bahsettiğim şey bu. Ayarları düşürdükçe grafik kartı kullanımı düşeceği için mantıken FPS değeri de ya düşecek ya da sabit kalacak.