RTX 3060 ve 650W PSU alınır mı?

Sung Jing Woo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum şu anki sistemim şu şekilde.

H410M S2H V3 anakart.
i5 10400F.
GTX 1050 Ti.
1x16 GB RAM.
400W PSU.

Şu iki ürünü almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Veya alternatif önerileriniz var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Elindeki sistemi sat. Yaklaşık bütçenle beraber 20k civarı olur. 5600 4060 veya 5600 7600'lü sistem alırsın. En mantıklısı bu olur.

Bütçen ne kadar? RTX 3060 sıfır alınmaz. 5000 serisi çıktı ve 2 jenerasyon önceki bir ekran kartından bahsediyoruz, üretimden kalkalı da oldu baya. Bütçe belirtirsen daha iyi sıfır ve 2. el öneriler yapabilirim.

psu dahil 16k

Elindeki sistemi sat. Yaklaşık bütçenle beraber 20k civarı olur. 5600 4060 veya 5600 7600'lü sistem alırsın. En mantıklısı bu olur.

Şu an bu kadar uğraşacak zamanım yok hocam ayrıca sabah akşam oyun oynamıyorum bu sistem bana yetiyor fazla bile geliyor sadece ekran kartı artık düşük geliyor uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
psu dahil 16k

Şu an bu kadar uğraşacak zamanım yok hocam ayrıca sabah akşam oyun oynamıyorum bu sistem bana yetiyor fazla bile geliyor sadece ekran kartı artık düşük geliyor uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum.
PSU yu sıfır alıp ekran kartını 2. elden uyguna alabilirsiniz. Bu zamanda o kartlara sıfır alıp binlerce TL fazla bayılmak saçmalık olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı