Merhaba, kendi çapımda bütçeme göre bir sistem topladım. Her ürünü farklı ve indirimde olan sitelerden satın alıp kombinleyeceğim.
Aşağıdaki sistemimde uyumsuzluk veya darboğaz sözkonusu mu?
Merhaba, kendi çapımda bütçeme göre bir sistem topladım. Her ürünü farklı ve indirimde olan sitelerden satın alıp kombinleyeceğim.
GAMING-12100F oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
En ucuz Aerocool Prime AE-PRM-V3 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool Prime AE-PRM-V3 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.698,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
Game Garaj’ın Asus Hazır Sistemler kategorisi, ASUS’un güvenilir anakartları ve güçlü donanımlarıyla yüksek performans ve dayanıklılık sunar. İhtiyacınıza uygun sistemleri şimdi keşfedin!
Bütçem 13000-15000TL bandında ancak bazı ürünleri dolar üzerinden alacağım için hazır sistem önerilerini dikkate alamıyorum. Toplama şeklinde bana kombinasyon olarak önerirseniz çok daha iyi olur hocam. Teşekkürler.