RTX 3060 ve R5 3600 ile CS:GO aşırı FPS düşmesi oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

The Toxic

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
Ryzen 5 3600
Öncellikle selam. Ekran kartımı yeni değiştirdim. GTX 1070 vardı FPS düşmesi yaşamıyordum. Ekran kartımı değiştirdim aşırı FPS düşmesi oluyor. Özellikle CS:GO'da. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 16 GB RAM var bir de.

Ekran kartınızı değiştirmek yerine işlemci değiştirseydiniz. FPS artışı sağlardınız CS:GO gibi bir işlemci bazlı oyunda.

İşlemci darboğaz da yapıyor olabilir çok çok düşük bir ihtimal de olsa sıcaklıktan dolayı. Sıcaklıkları kontrol etsene. Mesela kaç FPS oluyor?

DDU ile eski ekran kartı güncellemelerini tam kaldır ve yeniden NVIDIA sitesinden RTX için indirin, Ryzen işlemciler RAM ister ama RAM yeterli şu an.

Anakartınızı öğrenebilir miyim?
MSI B450-A PRO MAX Amd B450 ankartım bu

İşlemci darboğaz da yapıyor olabilir çok çok düşük bir ihtimal de olsa sıcaklıktan dolayı. Sıcaklıkları kontrol etsene. Mesela kaç FPS oluyor?

FPS 240'dan 70'e anlık düşüyor ve kasıyor düşerken 1070 varken daha yüksek FPS alıyordum ve drop olmuyordu.

Ekran kartının driver tamamen sil. DDU ile ardından yeniden yükle, sorun çözülecektir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…