RTX 3060 ve R5 3600 sistemde düşük FPS

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
Testlerde baktığımda gerçekten güzel FPS alıyordu. Bu ikili biraz da olsa darboğaz yaptığını biliyorum. Zaten bile bile aldım ama testlerde gördüğüm değerlere yetişemiyorum. Örneğin Cyberpunk'da hangi ayarı yaparsam yapayım? Aynı FPS V-Sync falan da açık değil FPS sabitleme de açık değil 50 60 70'lerde normalde 100'e bile çıkıyordu testlerde. Genellikle 50 60 da dolaşıyor. Bende neden böyle?

CyberPunk'ta darboğaz olamaz, AfterBurner ile oyun içi değerlerinize bakın, herhangi bir ısı problemi olabilir.

Sisteminizi tam yazın lütfen.

Sisteminizi tam yazın lütfen.

RTX 3060 R5 3600
8x2 DDR4 3200mh RAM.
144Hz monitör.
ASUS TUF B450M PRO s
Acaba BIOS'dan falan bir şey mi yapmam lazım çünkü işlemci voltajı biraz yüksek gibi gözlemlediğimde.

Isınma sorunu olabilir.
voltajı düşürsem geçer mi işlemci voltajı şimdi araştırdım ısınma problemi fps düşürebiliyormuş yeni aldığım için voltaj modu otomatik deymiş

voltajı düşürsem geçer mi işlemci voltajı şimdi araştırdım ısınma problemi fps düşürebiliyormuş yeni aldığım için voltaj modu otomatik deymiş
Daha ısınma sorunu olup olmadığını bilmiyoruz, bir test edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…