omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 20 Haziran 2021 #11 embraceit dedi: Voltajı düşürsem geçer mi işlemci voltajı şimdi araştırdım ısınma problemi FPS düşürebiliyormuş yeni aldığım için voltaj modu otomatik deymiş. Genişletmek için tıkla... Evet ısınma sorunu FPS düşürür araştırarak voltajı düşürebilirsin veya fan hızını arttırabilirsin.
embraceit dedi: Voltajı düşürsem geçer mi işlemci voltajı şimdi araştırdım ısınma problemi FPS düşürebiliyormuş yeni aldığım için voltaj modu otomatik deymiş. Genişletmek için tıkla... Evet ısınma sorunu FPS düşürür araştırarak voltajı düşürebilirsin veya fan hızını arttırabilirsin.
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #12 FlexR dedi: Daha ısınma sorunu olup olmadığını bilmiyoruz, bir test edin. Genişletmek için tıkla... voltajı düşürdüm yine aynı fps testlerinde daha yüksekti FlexR dedi: Daha ısınma sorunu olup olmadığını bilmiyoruz, bir test edin. Genişletmek için tıkla... voltajı düşürdüm yine aynı fps testlerinde yüksekti ne oldu acaba ya korkuyorum daha yeni aldık
FlexR dedi: Daha ısınma sorunu olup olmadığını bilmiyoruz, bir test edin. Genişletmek için tıkla... voltajı düşürdüm yine aynı fps testlerinde daha yüksekti FlexR dedi: Daha ısınma sorunu olup olmadığını bilmiyoruz, bir test edin. Genişletmek için tıkla... voltajı düşürdüm yine aynı fps testlerinde yüksekti ne oldu acaba ya korkuyorum daha yeni aldık
R Ralphmad Decapat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 19 8 Temmuz 2021 #13 embraceit dedi: Voltajı düşürdüm yine aynı FPS testlerinde daha yüksekti. Voltajı düşürdüm yine aynı FPS testlerinde yüksekti ne oldu acaba ya korkuyorum daha yeni aldık. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm bulabildiniz mi?
embraceit dedi: Voltajı düşürdüm yine aynı FPS testlerinde daha yüksekti. Voltajı düşürdüm yine aynı FPS testlerinde yüksekti ne oldu acaba ya korkuyorum daha yeni aldık. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm bulabildiniz mi?