RTX 3060 ve R5 5600 sisteme işlemci yükseltmesi önerisi

semihaydogan17

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Anakart: Gigabyte B450M S2H V2 rev 1.X
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: Gigabyte Eagle RTX 3060 12 GB.
RAM: CL18 32 GB RAM.
PSU: Zalman 650 watt.
Şimdi PUBG'de biraz darboğaz oluyor. İşlemci yükseltmek istiyorum. Hangi işlemciyi almam gerekiyor? (AMD serisinden devam etmek istiyorum.) Bu arada render da alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SerdarT35 PUBG darboğaz olma ihtimali bile yokken neden o gereksiz işlemciyi önerdiniz? Gereksiz harcama yapması mantıksız. 5600 ile oyun performansları aynı zaten.

@SerdarT35 4070'e kadar besleyen o işlemcinin darboğaz yapabileceğine sorgusuz sualsiz inandınız yani?
Tabii ki ekran kartı öncelikli oyunlarda 4070'e kadar darboğaz yapmadığını biliyorum ama arkadaş parasını harcamak istiyorsa harcasın, ben sadece nereye harcayabileceğini söylüyorum. Uzatmaya gerek yok hocam ben sadece arkadaşın bütçesine göre öneri yaptım, darboğaz yapıp yapmamasına bakmadım
Ama tabii ki siz mantık ararsanız karışmam, haklısınız yani bu konuda.

@SerdarT35 4070'e kadar besleyen o işlemcinin darboğaz yapabileceğine sorgusuz sualsiz inandınız yani?

@semihaydogan17 darboğaz olduğuna dair kanıt alabilir miyim?
Hocam dışarıdayım eve geçince video atatım

@semihaydogan17 darboğaz olduğuna dair kanıt alabilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada ultra ayarlarda herhangi bir problem yok. Eve geçince low ayarlarda video çekip atacağım.

@NoBMPR R8
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam bu da low ayarlarda.

@NoBMPR R8

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…